Read more

Velkommen til Fýri Ride Department!

Trenger du utstyr til skieventyret?

Da er du kommet til rett sted. På Fýri får du leid alt fra alpinski til langrennski for å kunne dra ut i Hemsedals rå løyper. Dermed kan du reise lett på bagasje (bare husk tannbørsten og kanskje favorittbamsen). Du finner oss en trapp ned fra resepsjonen.

Read more!
Lei skiutstyr her

Take a chill pill.
Heng med Hemsedals største skifantaster

Du skal føle deg som hjemme uansett hvor på Fýri du befinner deg. Derfor spiller vi sløy musikk selv i Ride Department, så du kan slå deg ned i loungen med en kaffe, mens resten av familien tester støvler.

Teamet vårt er en herlig gjeng med skifantaster, så spør dem om de beste løypene!

STUFF FOR HOTSHOTS!
KUN DET BESTE SKIUTSTYRET

Kvalitet var alfa og omega da vi valgte utstyr til Ride Department. Vi har blant annet plukket inn bra saker fra HEAD, Aksel Lund Svindal sin sponsor. Virkelig vasse greier det bare er å snøre på seg og la proffkarrieren begynne.

I tillegg til ski har vi et fint utvalg av andre greier i Shopen vår, oppe i Resepsjonen. Har du glemt goggles, ønsker ny hjelm, skiklær eller trenger balaclava for de kalde dagene, så har vi det.

ALWAYS IN SEASON
SNOWRACERE OG SYKLER!

Vi leier også ut snowracere og annen moro for ungene – om det fortsatt er energi igjen når heisen er stengt for kvelden. Til sommeren pakker vi vekk skiutstyret og plukker frem syklene. Vi gleder oss til å kunngjøre sommersortimentet snart!

It’s all downhill in Hemsedal.

Kjøp heiskort her