RENTAL, ACTIVITIES, SPORTS, FOOD & FUN

Velkommen til Fýri Sports Club

Fýri Sports Club er stedet for de sosiale, eventyrlystne og nysgjerrige. Her kan du leie både sykkel og ski og til og med utfordre vennegjengen i en runde padel. Mulighetene er mange for å teste både nye og gamle favorittaktiviteter. Nyt god mat, musikk og herlig stemning med en lun atmosfære i Restauranten Rambler. Vi gir deg våre beste tur og aktivitetstips, og gjør vårt ytterste for at du skal få en opplevelse du sent vil glemme. Velkommen til Sports Club – og en magisk reise i fjellet.

Let’s do this!

Åpningstider:
Mandag til Søndag kl. 9.00 – 17.00

Activities at Fýri

Vinteraktivitetene

Activities at Fýri

sommeraktivitetene

Activities at Fýri

Fjellturer

Food & Après Sol

The Rambler Restaurant

I en lun atmosfære serverer vi våre favoritter av ulike fonduer, napolitansk pizza og de deiligste bakverkene. Kom innom for vår signatur Hot Cocoa – med målet om å gi en varm og minneverdig opplevelse og god service.

I Rambler kan du forvente god stemning, DJ som setter tonen for gode opplevelser og ikke minst varmen fra pizzaovnen kombinert med hygge og god latter fra venner og familie.

A pizza to share maybe?

Food & Après Sol

Après Ski

Endelig er det duket for ny vintersesong, og Aprés Ski! Fredag og lørdag gjennom hele vinteren kan du ta med deg vennegjengen eller de beste kollegaene for en litt annerledes “afterski” opplevelse i vår Sports Club. Vi fyrer opp i peisen og serverer herlige forfriskninger fra kl. 14.00 – 18.00. Er du en av dem som setter pris på litt ekstra luksus, og hygge? Da er Rambler stedet du vil være! Hos oss serveres det gode drinker og vi kan love skikkelig stemning og herlig atmosfære.

Velkommen til Rambler og Sports Club.

Velkommen til Rambler og Sports Club.

RENT bike, ski, padel

The Rental Center

Trenger du utstyr til skieventyret, sykkelturen, fotturen eller kanskje til å spille en runde med padel?
Da er det vårt Rental Center du skal besøke. Her kan du leie alt fra alpinski til avanserte el-sykler. Bruk mindre tid på å pakke, lei utstyret du trenger hos oss og nyt dagene i vakre Hemsedal.

Let’s try something new?

SPORTS & FUN

Mountain Bikes & BMX

SPORTS & FUN

The Ski gear

SPORTS & FUN

Padel gear

SPORTS & FUN

Yes, padel is here to stay!

Padel er en av de raskest voksende idrettene og kan beskrives som en blanding mellom tennis og squash. Det er morsomt, raskt og passer like godt for nybegynnere som proffer. This is the moment you & your friends realize you are legends.

Åpner til sommeren, stay tuned!

Shop for your adventure

The Sports Club Shop

Velkommen til vår Sports Shop!
Vi har kunnskap om både skogen og fjellet – og kan anbefale klær og utstyr for ulike aktiviteter. I Spors Club Shop fokuserer vi på god service og produktkunnskap for å sikre at sykler, ski, sko og alt av utstyr passer perfekt for akkurat deg.

Velkommen inn!

Julie Brendengen Jensen

The Fýri Sports Club manager

Si hei til Julie

Julie er vår Sports Club Manager. Hvis du har spørsmål eller ønsker å vite mer om Sports Club er Julie din go-to person!