Endelig tid for en skiferie på Fýri!

Opplev en magisk vinter i Hemsedal

Hemsedal har blitt utnevnt til Norges beste skianlegg flere ganger og kalles ‘de skandinaviske Alpene’ av en grunn. Takket være Hemsedals høye beliggenhet er skisesongen lang – og gunstig plassert med ski-in/ski-out ligger fantastiske Fýri Resort.

I tillegg til førsteklasses skikjøring, tilbyr Fýri 144 koselige hotellrom, en 1000 kvadratmeter stor Pool Club, spennende restauranter, barer, shuffleboard og mye mer. Etter en aktiv dag i bakken, er belønningen en kopp varm sjokolade ved peisen eller en tropisk drink i det 35 grader varme bassenget. Når du våkner uthvilt i den komfortable sengen din og har nytt vår frokost med utsikt over de snødekte fjellene, er det tid for en ny dag med nye eventyr.

Book vinteren 2024

Pakke & Tilbud

Winter at Fýri

Vårt pakketilbud gir deg muligheten til å oppleve fantastiske Hemsedal i vinterens tegn. 

Bo minst 3 netter hos oss på Fýri og få rabatt!

Pool Club-pakker

Vår 1000 kvadratmeter store Pool Club må være den beste belønningen etter en aktiv dag i fjellet.

Fra 1495 NOK / pers.

Wine & Dine

Nyt en god middag med fantastisk vin og nydelig utsikt, en deilig seng å sove i og en god frokost.

Fra 1395 NOK / pers.

Ski Hemsedal Lei Skiutstyr

Tilbring mer tid på eventyr

Vi hjelper deg med skiutstyr!

Det finnes uendelig mange aktiviteter om vinteren. Skikjøring, toppturer, hundekjøring, skøyter, snøscootertur og mye mer. Fýri ligger midt i bakken, med ski-in/ski-out, så du trenger ikke gå langt med skiene.

Vi kan hjelpe deg med skiutstyr og alt du måtte trenge på vår Sports Club Rental Center. Her kan du leie ski, både alpint og langrenn. Vi ordner også heiskort og alt du måtte trenge for ditt perfekte vintereventyr i bakken.

Fýri Pool Club

Etter en aktiv dag i bakken, er vår 1000 kvadratmeter store Pool Club den beste belønningen. Å nyte en tropisk drink i vårt 35-graders basseng føles ekstra luksuriøst etter en aktiv dag med snø og minusgrader. Det er som om After ski møter Beach Club, kan det bli bedre?

Skiing hemsedal

Feel-good-konferens med ski og bassengavslapning

Vinterkonferanse på Fýri

Hva med et møte i bakken, i et av våre varme møterom – eller kanskje ved bassengkanten? Hyggelige omgivelser kombinert med massevis av vinteraktiviteter gjør Fýri til den perfekte destinasjonen for å lade batteriene, puste inn frisk luft og nyte tiden sammen. Vi har fem forskjellige møterom, og plass til inntil hele 460 gjester.

På Fýri kan dere styrke teambuilding-følelsen og ha det skikkelig moro sammen. Stå på ski, leie snowracers eller kjør hundespann. Etter en dag i snøen serverer vi en deilig middag i Restaurant Liv med utsikt over fjellene.