GDPR

Privacy Policy – GDPR

Vi i Hotell Fyri AS (“Fýri Resort”) og de andre selskapene i ESS Hotel Group AB (“ESS”, “vi”, “våre” og “oss”) beskytter ditt personvern og ønsker derfor å informere deg om hvordan dine personlige data blir brukt av oss og innenfor hotellgruppen.

I vår Privacy Policy på lenkene nedenfor finner du detaljert informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger i følgende situasjoner: (i hver enkelt situasjon).

I vår Privacy Policy har vi spesifisert hvilket selskap som er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger i hver situasjon. For eksempel er både destinasjonen og ESS Hotel Group AB, som behandlingsansvarlige, ansvarlige for behandlingen av dine personopplysninger når du bestiller et besøk, bor hos oss eller foretar et kjøp.

Vi deler dine personopplysninger innenfor vår bedriftsgruppe for å gi deg en høykvalitetstjeneste uavhengig av destinasjonen du besøker og som en måte å drive virksomheten vår på den mest effektive måten. Vi begrenser imidlertid all deling av dine personopplysninger til det som er nødvendig. Vi beskriver dette på lenkene ovenfor og her.

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål eller ønsker å vite mer om dine rettigheter.

I våre Privacy Policies for personvern finner du informasjon om dine rettigheter. Du har for eksempel alltid rett til å trekke tilbake samtykke og protestere mot markedsføring fra oss.

Hvis du har spørsmål angående vår behandling av dine personopplysninger, eller hvis du ønsker å utøve noen av rettighetene dine i henhold til databeskyttelseslovgivningen, kan du kontakte selskapet du tidligere har samhandlet med eller ESS Hotel Group AB.

Den raskeste måten å komme i kontakt med oss på er å bruke e-postadressen vår spesielt utpekt for dette formålet privacy@essgroup.se, eller å ringe oss på +46 775-553 553.