Feir kjærligheten og din beste dag i livet på Fýri Resort

Fjellbryllup i Hemsedal

Fjellbryllup i Hemsedal

Skap minner for livet med et eventyrlig drømmebryllup på fjellet

Et eventyr midt i den norske fjellheimen. Fýri er et storslått hotell som ligger midt mellom topper og daler i den norske fjellheimen. Her ønsker vi at dere opplever fjellet med alle sansene og blir betatt av både fjellet og hverandre på den aller beste måten

Fjellbryllup i Hemsedal

Feir kjærligheten i
omgivelsene av Hemsedal

Vi har et ønske om å stelle istand en fantastisk feiring av kjærligheten i omgivelsene som Hemsedal har å tilby. Vi stiller med bolig for brudepar og bryllupsfølget, middag med inspirasjon fra sesongen og en fest dere sent vil glemme! For dere som ønsker finnes det også muligheter for å organisere velkomstmiddag kvelden før bryllupet og lunsj før avreise. Snakk gjerne med våre koordinatorer om hvilke muligheter som finnes der.

En unik matopplevelse

La a bryllupsmiddagen hos oss bli til en unik matopplevelse! Har festen et spesielt tema, er du ute etter en unik middagsopplevelse, eller vil dere nyte en syvretters meny med passende viner? Etter ønske kan dere være med på menyplanleggingen utover selskapsmenyen. Her vil dere sammen med kjøkkensjef Linus Wendelsson få muligheten til å skape en meny som passer perfekt til hva dere ser for dere.

Skap din drømmedag

Alt om bryllup på Fýri

Vi har samlet all informasjon om bryllup på Fyri. Alt fra middag, aktiviteter, blomster, overnatting, meny, fotografering, underholdning & musikk. Ja, alt du trenger å vite for å gjøre dagen din helt perfekt.

Navn

This is Fýri Resort