Opplev fossefall, fjell og daler

Nyt sommeren på fjellet og i Hemsedal

Om vinteren frister de 1000 meter høye fjelltoppene, men om sommeren forvandles Hemsedal til en destinasjon med fossefall, fjell og daler. Med over 40 turstier og muligheter for sykling, klatring, ridning og fiske, er det lett å være aktiv.

Ditt sommereventyr begynner allerede ved frokostbordet – velg morgenfavorittene og slå deg ned på vår terrasse med utsikt over den vakre naturen. Mulighetene er uendelige i Hemsedal, hva vil dere gjøre? Blir det en padelkamp, fjelltur, sykkeltur eller kanskje ridetur? Etter utflukten venter vår Pool Club med varme bassenger og herlige forfriskninger.

Book sommeren 2024

Pakker & Tilbud

Endless Summer

Forleng sommeren på Fýri og få 30% rabatt på våre aller beste pakker! Tilbudet gjelder når du booker opphold i perioden 28. juli – 1. september. Velkommen til sommer på Fýri.

Fra 767 NOK / pers.

Hike & Dine

Ut på tur, aldri sur! Nyt varme bad, et nydelig hotellrom og frokost på terrassen. Kombinere flotte fjellturer med avslapning, middag, Pool Club og shuffleboards.

Fra 1 690 NOK / pers.

Summer at Fyri

Stay more, save more! Det finnes nok ikke et bedre sted å tilbringe noen dagar i sommer enn på Fýri? Book våres Summer at Fýri, jo flere netter jo mere rabatt!

Opptil 30% rabatt

Fyri resort playground biljard ROA Matbar Shuffleboard

Så mye mer enn en konferanse

Sommerkonferanse på Fýri

Sommeren er den ultimate årstiden for konferanser på Fýri. Boost kreativiteten med en walk-and-talk i naturskjønne omgivelser, fisk etter ørret eller utfordre høydeskrekken på Via Ferrata. Vi har mange sommeraktiviteter som vil øke både glede og kreativiteten blant kollegene.

I tillegg til våre koselige møterom som rommer opptil 460 personer, har vi to restauranter, barer, et spillområde med shuffleboard og biljard, samt en 1000 kvadratmeter stor Pool Club. Mulighetene er uendelige på Fýri.

Tilbring mer tid på eventyr

Sommeraktiviteter på fjellet

Sommersesongen i Hemsedal byr på et mangfold av aktiviteter! Fiske, sykling, padel, mountain cart, klatring og fotturer, for å nevne noen. Vi på Fýri Sports Club kan hjelpe deg med utstyr og aktiviteter.

Det finnes et stort utvalg av turstier å velge mellom, fra nybegynnere som ønsker en litt kortere tur til den mer erfarne vandreren. Hvis dere heller ønsker å oppleve den vakre naturen fra sykkelen, kan vi anbefale flere stier og nedoverbakkebaner.

Hike

Sports & fun

Yes, padel is here to stay!

Padel er en av de raskest voksende idrettene og kan beskrives som en blanding mellom tennis og squash. Det er morsomt, raskt og passer like godt for nybegynnere som proffer. This is the moment you & your friends realize you are legends.

Åpner til sommeren, stay tuned!

Sommerens Arrangementer

Fýri Trail

Er du klar for en utfordring? Meld deg på Nordens største terrengløp, Fýri Trail, og gled deg til å løpe i vakker natur, nyte deilig mat og herlig stemning! Velg mellom 18 eller 27 kilometer – etter løpet feirer vi med litt gjørme og champagne!

Yoga & Hike

Ta en pause fra hverdagen og lad batteriene opp med ny energi i Hemsedals vakre fjellheim. 27.-30. juni inviterer vi til et unikt treningsarrangement, der vi kombinerer hyggelige yogaøkter med fotturer og overnatting.

Salmon Golden Trail Nordic Series Mountain Running Lopp i Hemsedal Fýri Resort

Løpeeventyr & Arrangementer

Vi på Fýri elsker å være aktive! På denne siden har vi samlet våre mest aktuelle arrangementer og aktiviteter.