Opplev fossefall, fjell og daler

Nyt sommeren på fjellet og i Hemsedal

Om vinteren frister de 1000 meter høye fjelltoppene, men om sommeren forvandles Hemsedal til en destinasjon med fossefall, fjell og daler. Med over 40 turstier og muligheter for sykling, klatring, ridning og fiske, er det lett å være aktiv.

Ditt sommereventyr begynner allerede ved frokostbordet – velg morgenfavorittene og slå deg ned på vår terrasse med utsikt over den vakre naturen. Mulighetene er uendelige i Hemsedal, hva vil dere gjøre? Blir det en padelkamp, fjelltur, sykkeltur eller kanskje ridetur? Etter utflukten venter vår Pool Club med varme bassenger og herlige forfriskninger.

Book sommeren 2024

Pakke & Tilbud

Early Bird Summer 25%

Bestill vår/sommeroppholdet på Fyri i god tid og spar 25%! Gjelder Rom og frokost og Pool Club pakkene Daydreamer Pool Club, Sunset Pool Club.

Fra 672 NOK / pers.

Johaug Recharge Summer Edition

Treningsweekend! Trenger du en time-out fra hverdagen? Johaug Recharge er et unikt konsept designet for å gi jenter akkurat det.

Fra 4 790 NOK / pers.

Hike & Dine

Ut på tur, aldri sur, i hvert fall ikke når du har nydelig middag, varme bad, et deilig hotellrom og frokost som belønning. Nå trenger du ikke velge mellom en aktiv eller avslappende ferie. Du kan nemlig få alt!

Fra 1 645 NOK / pers.

Fyri resort playground biljard ROA Matbar Shuffleboard

Så mye mer enn en konferanse

Sommerkonferanse på Fýri

Sommeren er den ultimate årstiden for konferanser på Fýri. Boost kreativiteten med en walk-and-talk i naturskjønne omgivelser, fisk etter ørret eller utfordre høydeskrekken på Via Ferrata. Vi har mange sommeraktiviteter som vil øke både glede og kreativiteten blant kollegene.

I tillegg til våre koselige møterom som rommer opptil 460 personer, har vi to restauranter, barer, et spillområde med shuffleboard og biljard, samt en 1000 kvadratmeter stor Pool Club. Mulighetene er uendelige på Fýri.

Tilbring mer tid på eventyr

Sommeraktiviteter på fjellet

Sommersesongen i Hemsedal byr på et mangfold av aktiviteter! Fiske, sykling, padel, mountain cart, klatring og fotturer, for å nevne noen. Vi på Fýri Sports Club kan hjelpe deg med utstyr og aktiviteter.

Det finnes et stort utvalg av turstier å velge mellom, fra nybegynnere som ønsker en litt kortere tur til den mer erfarne vandreren. Hvis dere heller ønsker å oppleve den vakre naturen fra sykkelen, kan vi anbefale flere stier og nedoverbakkebaner.

Hike

Sommerens Arrangementer

Fýri Trail

Er du klar for en utfordring? Meld deg på Nordens største terrengløp, Fýri Trail, og gled deg til å løpe i vakker natur, nyte deilig mat og herlig stemning! Velg mellom 18 eller 27 kilometer – etter løpet feirer vi med litt gjørme og champagne!

Yoga & Hike

Ta en pause fra hverdagen og lad batteriene opp med ny energi i Hemsedals vakre fjellheim. 27.-30. juni inviterer vi til et unikt treningsarrangement, der vi kombinerer hyggelige yogaøkter med fotturer og overnatting.

Salmon Golden Trail Nordic Series Mountain Running Lopp i Hemsedal Fýri Resort

Løpeeventyr & Arrangementer

Vi på Fýri elsker å være aktive! På denne siden har vi samlet våre mest aktuelle arrangementer og aktiviteter.