Come for our Hot Chocolate topped off with a *little something* for courage

Come for our signature Hot Coco topped off with a *little something* for courage

Velkommen til

Rambler

The Rambler, restauranten i vår Sports Club, er inspirert av koselige fondue restauranter i alpene og elegante Aspen – med fokus på underholdning og en sosial stemning

I en lun atmosfære serverer vi våre favoritter av ulike fonduer, Italiensk pizza og de deiligste bakverkene. Kom innom og nyt vår deilige kakao – med målet om å gi en varm og minneverdig opplevelse og god service.

I Rambler kan du forvente god stemning, musikk som setter tonen for gode opplevelser og ikke minst varmen fra pizzaovnen kombinert med hygge og god latter fra venner og familie. Stikk innom for Après Ski hver fredag og lørdag gjennom vinteren, eller hvorfor ikke samle venner til en lørdag med deilig fondue (må forhåndsbestilles).

Noen spørsmål?

Bare send oss en e-post: rambler@fyriresort.com

Aprés Ski

Hver fredag & lørdag hele vinteren & torsdag, fredag, lørdag i påskeuken

Endelig er det duket for ny vintersesong, og Aprés Ski! Fredag og lørdag gjennom hele vinteren kan du ta med deg vennegjengen eller de beste kollegaene for en litt annerledes “afterski” opplevelse i vår Sports Club. Vi fyrer opp i peisen og serverer herlige forfriskninger fra kl. 14.00 – 18.00. Er du en av dem som setter pris på litt ekstra luksus, og hygge? Da er Rambler stedet du vil være! Hos oss serveres det gode drinker og vi kan love skikkelig stemning og herlig atmosfære.

Påskeuken kjører vi på med Après Ski torsdag, fredag og lørdag.

Velkommen til Rambler og Sports Club.

Åpningstider

Mandag – søndag 11:00 – 19:00
Kjøkkenet er åpent mellom 11:00 – 18:00

Après ski fredag og lørdag fra kl. 14:00 – 18:00 hele vintersesongen. Sesongens siste Après Ski kjører i gang lørdag 27. april.

Endringer i åpningstidene kan forekomme

signatures

  • Italiensk pizza

  • Fondue

  • Puff patries

  • Homemade cakes

  • Apple pie

  • Caesar salad