Velkommen til et aktivt konferansesenter

Møter & Konferanse

kontakt

Out of the Office

Få mer energi og masse frisk luft.
Ute er inne på Fýri!

Stay active to be productive

Styrk kollegabåndene ha det gøy samtidig.
Vi er eksperter på aktiviteter!

Business + Pleasure = Bleasure

Følelsen av å være med selskapet på ferie, mens du brainstormer over geniale ideer

Contact us

Never off season at Fýri Resort

Velkommen til Fýri Resort – hvor vi har skapt en ny måte å møtes på.

Vi tilbyr ikke bare møtelokaler, middag og rom å sove i. På Fýri Resort fokuserer vi på helheten. Her treffes dere ikke bare rundt bordet. Møtet skjer i skibakken, i bassenget, ved bordtennisbordet og i baren – med en frisk drink i hånden. Fýri Resort er for deg som vil ha litt mer, litt bedre og veldig annerledes.

Eventyret begynner nå!

How much time do you have?

The FÝRI Experience

Vi tror ikke du har opplevd Fýri skikkelig før du har fått ta med kollegaene dine på Fýri camp.

Les mer

The FÝRI Take Over

Have it all at Fýri Resort! Er det ikke like greit å bare ta over hele hotellet?

Les mer
Bestill en konferanse!

”Fýri var en fantastisk opplevelse på alle måter. Med et fantastisk miljø, lodgehotell med boutiquefølelsen, rom og konferanselokaler med fantastisk utsikt over fjellet.

Bengtåke Wahlberg, Novartis

And now – let’s have some fun

Teambuilding

Samle hele gjengen til morsomme aktiviteter som kan sveise dere tettere sammen. Vi har et utvalg av aktiviteter som går ut på at deres deles inn i lag som sammen løser forskjellige oppgaver. Her snakker vi om alt fra femkamp i klatreparken til mer kreative oppgaver og quiz. Aktiviteten fører garantert til morsomme samtaler under middagen om kvelden!

Pool Club

Get the pool club to yourselves 22.00 – 00.00. Avslutt møtedagen med en fest etter middagen, bare for dere, i de magiske omgivelsene i Pool Club. Herlige drinker, musikk med puls, varme bad, fyr i peisen og fristende drinker – en kveld dere vil huske!

Playground

Utfordre hverandre i shuffleboard eller biljard mens dere nipper til gode cocktails eller Gin Tonics! Hvilket lag vinner?

Adventures

På Fyri er det aldri langt til eventyrene! Her kan dere velge mellom MTB, hundekjøring, hiking, elvesnorkling, rafting, klatring, ridning og mye mer, avhengig av årstid. Vi hjelper gjerne til med å finne eventyrene som passer akkurat dere.

Yoga

”Book our own yoga session”. En deilig start på dagen, eller en beroligende avslutning etter en lang dag med møter. Vi har kontakt med ulike yogainstruktører og booker inn det som passer best for dere.

Skiing

Skikjøring er vel det som de fleste av oss aller mest forbinder med Hemsedal. Selv om det finnes mye mer å oppleve her, er det klart at skimulighetene er noe helt for seg selv. Her er det bakker for alle, fra grønt til svart, og det finnes også skiskoler beregnet for grupper. Noe for dere?

Fyri Ride department

Om dere ikke har forhåndsbooket aktivitetene, er dere alltid velkommen ned til Ride department for tips. Her finnes behjelpelige ansatte som gjerne bidrar med både skiutleie og tips og bookinghjelp til dere som vil prøve golf, MTB eller andre aktiviteter.

Aking Top till Bun

Sus ned fjellet etter skiheisens stengetid med Stiga Snowracers og hodelykt. Vi kjører fra toppen av Fjellheisen, via Fjellkafeen og ned Turisten til bunnen av skisenteret. Turen innebærer et fall på totalt 630 meter og er nesten 5 km lang.

Wine Tasting

Vi skreddersyr en vinsmakingsopplevelse etter deres ønsker.

Kick Off

Kick-off eller sommerfest med bedriften? Vi skreddersyr et aktivitetsopplegg som passer akkurat dere. Mulighetene er uendelige på Fyri, med fantastiske omgivelser både innendørs og ute i naturen. Sammen lager vi et opplegg som består av mat, møter, morsomme aktiviteter og en morsom kveld. Målet er gode minner og et sterkt samhold.

“Årets vinterkonferanse, som er årets første styremøte, ble i år avholdt i Fyri. Et fantastisk hotell som bygget opp forventningene og innfridde dem 100%. Det var god stemning, koselig og tilstedeværende personale.”

Kurt Bråten, Rema 1000/Spekeloftet AS

Let´s eat

Vi tror at maten er tilbehøret. Interessante samtaler, morsomme anekdoter og livlige diskusjoner – hvem har vel tid til å tenke på maten når man har det så hyggelig? For oss er det viktig at maten er vellaget, basert på råvarer utvalgt med omsorg, at vinen er god og at vannglasset alltid er fullt. Etter en lang dag med mange inntrykk er det mye å snakke om ved bordet. Menyen er utviklet med dette i tankene. Enkelt, familiært – og alltid godt.

Slå dere ned ved et langbord i restaurant Liv, der vi serverer mat som får tankene til å vandre til Middelhavet generelt og Italia spesielt. En kremet pasta, en spenstig biff med godt tilbehør, kanskje noe fra grønnsakshagen eller fra havet? Om dere heller vil gå til baren, er det like bra! Der kan dere bestille pizza, charkuterie og ferske østers. Og nøye utvalgte drinker som forlenger kvelden.

Det er deg og dere som er hovedsaken, resten er det gode tilbehøret.

Our venues

Candor

Vårt største rom tar opptil 252 personer og er perfekt for større arrangement! Hvis du ønsker bankettmiddag, er Candor stedet, her er det også plass til en 30 m2 scene.

Candor seating

Paramount

Velger dere å møtes i Paramount finnes det uendelig muligheter! Rommet kan innredes på flere forskjellige måter og kan også deles inn i to med skillevegg.

Paramount seating

Vision

Velger dere å møtes i Vision finnes det uendelig muligheter! Rommet kan innredes på flere forskjellige måter og kan også deles inn i to med skillevegg.

Vision seating