Møter & Konferanse

Møter & Konferanse

  • Møter med fantastisk fjellutsikt
  • Bredt utvalg av aktiviteter – hele året
  • Konferanserom for opptil 460 personer

La oss kontakte deg for et gratis tilbud innen 24 timer (på hverdager) og en presentasjon av Fýri Resorts mange konferansemuligheter.

“Årets vinterkonferanse, som er årets første styremøte, ble i år avholdt i Fyri. Et fantastisk hotell som bygget opp forventningene og innfridde dem 100%. Det var god stemning, koselig og tilstedeværende personale.”

Kurt Bråten, Rema 1000/Spekeloftet AS

”Fýri var en fantastisk opplevelse på alle måter. Med et fantastisk miljø, lodgehotell med boutiquefølelsen, rom og konferanselokaler med fantastisk utsikt over fjellet.

Bengtåke Wahlberg, Novartis

“De ansatte hos Fýri har vært til stor hjelp med å få arrangementet til å flyte fint, og det var nydelig servering og opplegg fra deres side, så de må vi rette en stor takk til. Lokalene i seg selv er jo fantastiske. Det er moro å få et slikt tilskudd til det alpinbaserte reiselivet.”

Camilla Sylling Clausen, Alpinanleggenes landsforening

Et aktivt konferansesenter – året rundt

Velkommen til Fýri Resort – hvor vi har skapt en ny måte å møtes på. Vi tilbyr ikke bare flotte møtelokaler, gode middager og koselige rom å sove i. På Fýri Resort fokuserer vi på helheten. Her treffes dere ikke bare rundt bordet. Møtet skjer i skibakken, i bassenget, ved bordtennisbordet og i baren – med en frisk drink i hånden. Fýri Resort er for deg som vil ha litt mer, litt bedre og veldig annerledes.
Eventyret begynner nå!

Velkommen til Fýri Resort – Norges fremste konferansehotell

Når dere lander på Fýri Resort for en konferanse, møte eller kickoff – da vet dere at dere er i gode hender. Vi regisserer og skreddersyr deres arrangement sammen med dere.

Sommerkonferanser

Sommeren er den ultimate årstiden for konferanser! På Fýri kan dere holde møtet på fjellet, ved bassenget eller i våre flotte møterom. Nesten som å være på «ferie» med firmaet.

Vinterkonferanser

Hyggelige omgivelser kombinert med massevis av vinteraktiviteter gjør Fýri til den perfekte destinasjonen for å lade batteriene, puste inn frisk luft og nyte tiden sammen.

Fýri Takeover

Hvorfor ikke bare ta over hele hotellet? 145 hotellrom, en helt egen Pool Club samt 8 ulike møtelokaler, restauranter, barer og mye mer – fylt med bare dine kollegaer.
Les mer om Fýri Takeover