”Fýri var en fantastisk opplevelse på alle måter. Med et fantastisk miljø, lodgehotell med boutiquefølelsen, rom og konferanselokaler med fantastisk utsikt over fjellet. Maten, takk Nicklas, som skulle få hvilket konferansehotell som helst til å bli misunnelig! Vi visste ikke hva vi kunne forvente oss før vår årlige konferanse, utenom at vi skulle oppleve enda ett av ESS Groups gjennomførte hotellet – og vi dro med følelsen av at Fýri ikke bare er en resort – det er menneskene som jobber der!”

Bengtåke Wahlberg, Novartis

“…Årets vinterkonferanse, som er første styremøte i året ble i år avholdt på Fyri. Nytt fantastisk hotell bygde forventninger og innfridde 100%. Med god stemning, flinke og tilstedeværende personal. Vi kommer igjen i 2021.”

Kurt Bråten, Rema 1000/Spekeloftet AS

“De ansatte hos Fýri har vært til stor hjelp med å få arrangementet til å flyte fint, og det var nydelig servering og opplegg fra deres side, så de må vi rette en stor takk til. Lokalene i seg selv er jo fantastiske. Det er moro å få et slikt tilskudd til det alpinbaserte reiselivet.”

Camilla Sylling Clausen, Alpinanleggenes landsforening

“For oss var valget lett på hvor årets strategi og styremøte skulle holdes, ESS Group og Fýri har rett fokus – gjennomført til fingerspissen fra konferanserom til tallerkenen maten serveres på og hvordan den smaker. Vi kommer garantert tilbake i 2021.”

Ole Henrik Eftedal, 2080.no

“Jeg vil med dette overbringe vår hilsen fra 37 svært fornøyde gjester etter topp firmatur til Fýri! De gleder seg allerede til neste gang de skal oppover, enten som gjest og bruk av egen leilighet, eller som deltager i et nytt felles opplegg med selskapet.”

Jan Terje Skolmerud, Håndverkskompaniet
+47 31 00 15 60
meeting@fyriresort.com

Møter på Fýri

Resort of Hemsedal

Fýri ligger i fantastiske Hemsedal, en året rundt destinasjon, med mulighet for møter på fjellet, i møterom eller ved bassenget. Lune møterom kombinert med et stort antall aktiviteter gjør Fýri til den ultimate destinasjonen for å samle ny energi, puste frisk luft og å ha det trivelig sammen!

We’re open!

Prøv hjemmekontor på Fyri,
og ta med deg jobben din til fjellet.

Fýri

Hjemmekontor

Jobber du hjemmefra, men har lyst til å komme deg litt bort? Prøv hjemmekontor på Fyri, og ta med deg jobben din til fjellet.

Hvorfor ikke legge inn en ekstra natt eller to i forbindelse med helgeoppholdet på Fýri, slik at du kan jobbe herfra? Vi tilbyr deg en rolig plass i ett av konferanserommene våre, med fri tilgang til kaffe, vann og frukt. Dessuten har vi alt som trengs på et moderne kontor, som flipboards, stiftemaskiner, penner, blokker, post-its og tilgang til printer og selvfølgelig wifi!
Ta en pause og lad batteriene med en kopp varm sjokolade foran peisen, eller hvorfor ikke booke litt avslapningstid i vår Pool Club etter arbeidsdagen? Om kvelden spiser du en god middag i restautant LIV. Hjemmekontor på Fýri har alt et vanlig kontor har, men med en ekstra god følelse i tillegg!

Åpningstider for hjemmekontoret på Fyri er fra kl. 08.00 til 20.00

Plass i konferanselokale med andre gjester – alltid med sikker avstand og god ventilasjon.

 

PRIS: 375 KR / DØGN
kan bestilles maks tre dager før ankomst, eller på stedet, og gjelder med forbehold om plass.
Maila info@fyriresort.se

Konferansetilbud & Pakker

The Wayfarer – 18h Deal

Gjør deg klar for en dag med konferanser i vakre omgivelser, masse god mat og mye moro.

Les mer!

The Wayfarer – 36h Deal

For dere som ønsker å fylle på energi i to dager får en liten gave samt take away kaffe før dere drar.

Les mer!
Kontakt & tillbud

Møteplassen

Våre møtelokaler

Møterommene våre er perfekte for alt fra små styremøter til store konferanser og arrangementer opptil 460 personer. Våre lokaler er utstyrt med den nyeste teknologien og alltid med en dedikert gjeng fra Fýri som sikrer at opplevelsen er akkurat slik du vil ha den.

Candor

Vårt største rom tar opptil 252 personer og er perfekt for større arrangement! Hvis du ønsker bankettmiddag, er Candor stedet, her er det også plass til en 30 m2 scene.

CANDOR SEATING

Paramout

Velger dere å møtes i Paramount finnes det uendelig muligheter! Rommet kan innredes på flere forskjellige måter og kan også deles inn i to med skillevegg.

PARAMOUT SEATING

Vision

Velger dere å møtes i Vision finnes det uendelig muligheter! Rommet kan innredes på flere forskjellige måter og kan også deles inn i to med skillevegg.

VISION SEATING

Klikk for å se planløsningen vår

Plan 1
Plan 2
Plan 3
Plan 4
Plan 5

Styrerommene våre

Magnetic

Vårt fantastiske styrerom Magnetic tar opptil 12 personer og er det ultimate rommet for et kreativt møte.

MAGNETIC SEATING

Stellar

Ideelt for det mer intime møtet, med plass opptil 12 personer. Se fram til givende møte i Stellar!

STELLAR SEATING

The fine print

0
hours from Oslo
0
meeting rooms
seats 12 to 250
0
swimming pools
1 outdoor, 1 indoor
0
work out gym
0
hotel rooms
0
conference hall
seats up to 252
0
conference rooms
seats up to 460
0
kvm Pool Club
0
restaurants

Året rundt destinasjon

Aktiviteter i Hemsedal

Den aller beste måten å styrke relasjoner i en gruppe og samtidig ha det gøy, er å finne på ting sammen. Hemsedal er virkelig stedet for det. Vi hjelper dere med å finne de aktivitetene som passer akkurat dere, men også ting som vi tror dere liker. Alt for å sikre at dere kan fokusere på å ha det gøy sammen.

Sommer & Høst

Vandring, sykling og klatring

Sommersesongen i Hemsedal tilbyr aktiviteter som vandring, sykling, klatring, elvesnorkling og ridning. Om høsten endres det herlige landskapet med røde og gule høstfarger, luften blir skarp men temperaturen forblir behagelig. Perfekt tid for aktive dager ute.

Sommer & Høst på Fýri

Vinter & Vår 

Skikjøring, topptur og hundekjøring

Skisesongen i Hemsedal er lang, og om våren holder snøen seg vanligvis godt inn i mai. Fra aking, hundekjøring og toppturer til Via Ferrata og snøhulebygging og bål. Mulighetene er uendelige.

Vinter & Vår på Fýri

Finn oss

Å reise til Fýri med bil tar kun 5 timer og 30 minutter fra Gøteborg og ca. 3 timer fra Oslo. Hvis du flyr til Oslo, går det buss til Hemsedal eller tog til Gol som ligger kun 30 minutter unna Fýri.

FINN OSS

Med bil:

Oslo 3 timer – Bergen 4 timer

Tog og buss til Hemsedal

Nettbuss kjører Oslo-Hemsedal som tar ca. 3 timer og 45 minutter og Hemsedal – Bergen ca. 4 timer og 45 minutter.
NSB- toget går både fra Oslo og Bergen til Gol som ligger 30 minutter unna Hemsedal. Fra Gol går det bussforbindelse.

Lei din egen buss

Vil du leie en privat buss til Hemsedal? Ikke noe problem, vi hjelper deg med å bestille transport!

Cathrine Holm

Lurer du på hvor din neste konferanse eller møte skal være?

Jeg heter Cathrine og hjelper er gjerne med et bra tilbud for deg og ditt selskap/din bedrift.

Kontakt & Tilbud

Bestill konferanse

Vårt team kan virkelig dette med møter og konferanser og hjelper deg gjerne med forslag på hvordan ditt møte bør utformes. Fyll i skjemaet under så tar vi kontakt med deg og kommer med et tilbud innen 24 timer!

  • Hidden
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

+47 31 00 15 60

Fýri Resort of Hemsedal er vår åttende destinasjon. Å arrangere møter er noe vi både liker og kan. Våre største møtefasiliteter er i dag Ystad Saltsjöbad, Falkenberg Strandbad og Steam Hotel i Västerås.

Nå gleder vi oss til å åpne ytterligere en kjent møteplass, denne gangen i vakre Hemsedal!

Velkommen til Fýri – Resort of Hemsedal