4-6 November 2022

Shape Up Escape

at Fýri Resort

Trenger du et avbrekk fra hverdagen så er dette eventet for deg!

Vi fortjener alle å “rømme” fra hverdagskaoset en gang i blant! Har du en travel hverdag? Har du ikke tatt fri på en stund? Dette eventet er for alle dere fantastiske kvinner der ute som vil trene, spise, le og NYTE. Trenger du et avbrekk fra hverdagen med unger eller mye jobb – så er dette eventet for deg!

Fra 4 990 NOK per gjest

Bestill nå!
bestill nå!

Velkommen til

Shape up Escape på Fýri!

Dette vil du ikke gå glipp av! Kom alene eller sammen med venninnegjengen og bo på fantastiske Fyri Resort i Hemsedal som tilbyr høyfjellsluksus du lever lenge på.

Sammen med Norges störste treningsblad Shape Up og Fyri resort skal du få inspirerende, energiske og motiverende instruktører med et nøye utvalg av timer som garanterer at du blir svett, men også at du sitter igjen med godfølelsen og masse overskudd i banken med yoga og andre timer med senket puls.

Fredag kveld samles vi alle til aperitiff, mingling, velkomsttale og to retters middag. Lørdag kveld rundes kvelden av med en festlig treretters middag og stand up med stjerneskuddet Sandra Spjelkavik.

Hva er inkludert?

 • 2 netter med frokost
 • Fredag kveld samles vi alle til aperitif, mingling, velkomsttale og to retters middag.
 • Lørdag er det lunsj for alle deltakere i nydelige Liv Bistro og kvelden avsluttes med treretters middag og stand up!
 • På avreisedagen vil det være matpakke tilgjengelig for hjemreise.

4 november

Fredag

 • INSJEKK FRA KL 15.00
 • APERITIF
 • MINGEL
 • 2 RETTERS MIDDAG

5 november

Lørdag

 • FROKOST
 • POOL CLUB 10:00 – 12:00
 • FULLT TRENINGSPROGRAM OCH FOREDRAG MED SHAPE UP!
 • LUNSJ
 • 3 RETTERS MIDDAG I BANKETTHALL MED UNDERHOLDNING

6 november

Søndag

 • FROKOST
 • MATPAKKE
 • SJEKK UT KL 11:00
Se hele timeplanen her

Instruktører & foredragsholder

I løpet av helgen får du sjansen til å trene med anerkjente instruktører som vil inspirere deg og sammen skal dere ha det gøy gjennom ulike treningsformer!

Instruktør

Kjetil Jansrud

Kjetil er en tidligere alpinist som har hevdet seg i verdenstoppen over flere år. Han har blant annet OL-gull og VM-gull. Han har gode kunnskaper om trening og sitter inne med mye faglig kunnskaper om blant annet styrke og kondisjonstrening, men er meget allsidig når det gjelder ulike treningsformer. Kjetil ønsker å dele litt av det han har gjort på alpinlandslaget over flere år og håper på å dele sin idrettsglede med deltakerne på Shape Up Escape.

Instruktør

Hanna Sundquist

Hanna er redaktør og produkteier i Shape Up. Hun er utdannet journalist og personlig trener, og har jobbet som gruppeinstruktør siden 2010. Hannas timer består ofte av effektive øvelser, høy intensitet og topp stemning!

Instruktør

Lars Mæland

Lars har en bachelor sports management og coaching fra Norges Idrettshøgskole og er en svært erfaren personlig trener med hele 17 års erfaring. Han har vært produksjonssjef i EVO og foreleser for AFPT. Han har vært fysisk hovedtrener for herrene på Alpinlandslaget i 6 år som har vært med å forme han som trener og gitt han pedagogiske egenskaper han tar med seg videre i arbeidet mot å gi deg best mulig effekt av din trening.

Instruktør

Lotte Oxholm

Lotte er utdannet ved Norges idrettshøgskole med bachelor i kroppsøving og idrettsfag, veiledningspedagog og personlig trener. Til daglig jobber Lotte som idrettslærer og personlig trener over nettportalen webcoachinbg.no som hun også er medeier i. Utover det er hun også en stor del av Shape Up universet hvor du kan høre henne i podcasten «sporty mama by Shape Up» og i printmagasinet hvor hun leverer godt, faglig treningsinnhold.

Instruktør

Francecsa Golfetto

Francecsa er en profesjonell ballett danser, sertifisert yoga instruktør og model. Hun praktiserer og underviser yoga noe som har endret livet hennes totalt. Hun har en stor passion for å dele både erfaring og kunnskap i tillegg til hele tiden lære seg mer om.

Instruktør & foredragsholder

Vibeke Sefland

Vibeke Sefland er fjellklatrer, guide, eventyrer, hjelpearbeider og offiser i Forsvaret. Hun er en av få nordmenn som har klatret «The 7 Summits» (det høyeste fjellet på hvert av de 7 kontinentene). Vibeke er velrennomert internasjonalt med sine ekspedisjoner til Himalaya hvor hun blant annet har klatret fire av verdens fjell på over 8000 meter.

Vibeke har også deltatt på flere redningsaksjoner, blant annet på Mount Everest under jordskjelvet i Nepal. Hun kombinerer alltid sine ekspedisjoner med hjelpearbeid slik at bragden får en større mening for de som ikke er fullt så privilegerte. Hun har drevet ulike prosjekter i Nepal, Afghanistan, Uganda og i Sør-Sudan. Vibekes siste bragd ble skrevet ned i historiebøkene da hun guidet første Afghanske kvinne til topps på Afghanistans høyeste fjell, Noshaq på 7492 meter.

I Forsvaret har hun jobbet i mer enn 25 år og har blant annet vært hovedinstruktør via Forsvarets Vinterskole for det første kvinnelige teamet som krysset Antarktis i 2018.

Under Shape Up Escape på Fýri vil Vibeke forelese om sine opplevelser og fortelle mer om sin reise.

Treningsprogram

Du kan forvente treningstimer som yoga, bootcamp, bungee-training, SomaMove, tabata, dans og løpeøkter tidlig på morgenen for en god start på dagen.

Et mer detaljert treningsprogram kommer i september.