What’s on

at Fýri Resort

Enjoy the fun

What’s on at Fýri

Fýri Resort lever hele året om! På denne siden har vi samlet våre aktuelle arrangementer og aktiviteter. Nyt av levende musikk, yogaøkter, sykling eller en god brunsj. Ta en titt på kalenderen under!

Kino

ALWAYS AT FÝRI

New stars club – Cinema Palace

Uke 7, 8, 9, 39, 40, 41, 44, 51 og 52. (med unntak av få dager).

Gå ikke glipp av vår egen lille kino! I 3. etasje finner du vår egen lille kino – i alle skoleferier viser vi film flere ganger om dagen.

Gode stoler, trivelig lokale, egen popcornmaskin og kino!

For mer info – kontakt resepsjonen

New stars club er vårt eget familiekonsept hos Fyri!

Après Ski

ALWAYS AT FÝRI

Après Ski hver fredag & lørdag hele vintersesongen

Sesongens siste Après Ski Lørdag 27. april.

Gå ikke glipp av vår Après Ski hver fredag og lørdag hele vintersesongen. Kjenn på den herlige atmosfæren, god musikk og godt selskap. Slå deg ned i de mykeste sofagruppene, boltre deg foran den varme peisen og nyt utsikten mot skianlegget. Påskeuken kjører vi i gang allerede fra torsdag! Varmt velkommen til Rambler & Sports Club.

Après Sol

ALWAYS AT FÝRI

Après Sol hver lørdag fra 29. juni

After Whatever fra kl. 15-18

Slapp av, nyt solen og de vakre omgivelsene etter en dag i fjellet. Vi serverer herlige forfriskninger, deilige fristelser og stemningsfull musikk. På menyen tilbyr vi deilige lunsjretter som Pizza, antipasti og salater.

De dagene været viser seg fra sin beste side holder vi så klart liv i uteserveringen, her kan du nyte solen i avslappede sittegrupper, skjermet for solen under parasollen, og gjerne med noe godt i glasset. Gjør deg klar for sommer i Hemsedal og Après sol, Après Bike eller Après Hike om du vil.

Velkommen til sommer på Rambler.

BBQ

ALWAYS AT FÝRI

Barbecue buffet

Saturdays from June 29/6

Vi fyrer opp grillen fra kl. 18.00 og serverer en grillbuffet bestående av kjøtt, fisk, salat, potetsalat og ulike sauser. På de mer solfylte dagen og når det er stemning for det, så kjører vi på med uteservering.

Spille Playstation

ALWAYS AT FÝRI

New stars club – Gamers World

Gå ikke glipp av sjansen til å spille Playstation under besøket ditt på Fýri. Du finner det i 3. etasje i lun miljø med komfortable lenestoler.

Både voksne og barn er velkomne!

Utfordre vennene dine i Fifa! Eller hvorfor ikke utfordre barna dine og vennene deres i et morsomt spill?

New stars club er vårt eget familiekonsept hos Fyri!

Trening

AKTIVITETSPAKKER

Johaug Recharge – Summer edition

7-9 juni 2024

Trenger du en time-out fra hverdagen? Johaug Recharge er et unikt konsept designet for å gi jenter akkurat det.
Fyll på kropp og sinn med energi gjennom variert trening, gode impulser, hvile, sunn mat og velvære. Unn deg en pause fra hverdagens stress, og prioriter deg selv!

Trening

AKTIVITETSPAKKER

Yoga & Hike

27 – 30 juni 2024

Ta en pause fra hverdagen og lad batteriene opp med ny energi i Hemsedals vakre fjellheim. 27.-30. juni inviterer vi til et unikt treningsarrangement, der vi kombinerer hyggelige yogaøkter med fotturer og overnatting på fantastiske FÝRI resort. Storslått natur, sunn trening, god mat og drikke, avslapping i pool club og god søvn i komfortable senger – hva mer kan man ønske seg?

Trening

AKTIVITETSPAKKER

Shape Up Escape

24 – 27 oktober 2024

Bli med på Shape Up Escape 2024 for en drømmehelg på Fyri Resort. Vi lover deg en helg med treningstimer av høy kvalitet og med nøye utvalgte instruktører, magisk høyfjellsluksus, oppvarmede basseng, deilig mat og masse ny energi.

Fra 6 890 NOK

Always at Fýri