Velkommen til

Restaurant Liv

Velkommen til Restaurant Liv – en opplevelse for alle, uansett om du besøker oss med venner, familie eller kollegaer.

En reise rundt Middelhavet er et hint om hva Restaurant Liv er inspirert av. Vi beveger oss særlig mellom Italia og Spania, smaken av grønne krydderurter som basilikum og rosmarin, aromaen i en god olivenolje og smaken av saftige solmodne tomater. Grunnlaget er matretter som vi selv liker og føler oss vel av å spise.

Grønnsakene er alltid utvalgt etter sesong. Vi bruker lokale råvarer så langt det er mulig, og når vi har muligheten liker vi å leke oss med mattradisjoner vi selv har vokst opp med.

Noen spørsmål?

Bare send oss en e-post: restaurant@fyriresort.com

Julemiddag

Fýris populære julebord er tilbake! I vinter serverer vi julemiddag i Restaurant Liv hver kveld mellom 26. november og 24. desember. Samle familie og venner og avslutt året med en kveld full av den deiligste julematen i Fýris koselige omgivelser!

Inkluderer:
Alkoholfri gløgg i entrén
3-retters julemiddag
895 NOK/person
Kan bestilles alle dager fra 26/11 – 24/12

En reise

for alle sansene

For oss er opplevelsen alt. At vi serverer mat fra nøye utvalgte produsenter som får smaksløkene til å danse er gitt. For oss er det også like viktig at du får nyte maten på den måten du vil. Barnefamilier vil kanskje spise litt raskere, for rekke å ta en runde bordtennis og spille litt før leggetid. Du får hele opplevelsen akkurat som du vil ha det.

Når været tillater det åpner vi opp terrassen ved Bar Liv. Der kan du nyte en storslagen utsikt – og vårt lokalt inspirerande cocktailutval. Eller en kanskje en oppfriskende spritz?

Om

restauranten

  • Middelhavsinspirert meny hvor du kan komme både for a la carte eller en 2-3 retters middag

  • Internasjonal puls – inviterer til høyt humør

  • Service, varme og lidenskap

  • Varmt miljø med en personlig touch

  • Nøye utvalgte råvarer

Åpningstider

restaurant

FROKOST
Mandag – fredag ​​kl. 07.00 – 10.00
Lørdag – søndag kl. 07.30 – 10.30

MIDDAG
Mandag – søndag 17.30 – 21.30

Vi anbefaler å fårhåndsbestille bord, vennligst kontakta oss: restaurant@fyriresort.com

Pakketilbud

Wine and Dine

Nyt av en god middag med utsikt, en deilig seng å sove i og en god frokost – alt du trenger for å nyte av livet på Fýri!