Table reservation
Meny

Velkommen til

Liv Bistro

I øverste etasje ligger Liv med utsikt over fjellene og dalen – et naturlig valg av restaurant, uansett om du har hatt en aktiv dag i bakken eller slappet av i baren. Liv føles intimt og upretensiøst, vår definisjon av en god bistro.

Menyen er variert og passer de fleste, rettene er familiære, men vil likevel overraske. Vi holder ikke på med noen tradisjonelle 3-retters men serverer på en litt mer fleksibel måte. Slik at du som gjest skal kunne nyte en rekke ulike smaker. Her trives familien med sultne småbarn, så vel som det nyforelskede paret som vil kose seg litt ekstra.

På Liv serverer vi retter som enkelt kan deles rundt bordet og med fokus på gode ingredienser. Kveite med artisjokk, salt sitron og rosmarin, lammecarre med mynte, fetaost og zucchini, grønn asparges med røkt ricotta, jalapeño og mandel, Tarte flambée med svartkål og brunet smør og parmesan. Bare for å nevne noen.

Any questions?

Just send us an e-mail: restaurant@fyriresort.com

Table reservation
Meny

En reise

for alle sansene

For oss er opplevelsen alt. At vi serverer mat fra nøye utvalgte produsenter som får smaksløkene til å danse er gitt. For oss er det også like viktig at du får nyte maten på den måten du vil. Barnefamilier vil kanskje spise litt raskere, for rekke å ta en runde bordtennis og spille litt før leggetid. Turtelduer vil ha en spesielt god opplevelse uten at de trenger å bekymre seg for å ikke forstå menyen eller at regningen blir unødvendig dyrt. Du får hele opplevelsen akkurat som du vil ha det.

Om

restauranten

  • Internasjonal og variert meny – noe for enhver smak

  • Fokus på opplevelsen – alle skal trives

  • Service, varme og lidenskap

  • Varmt miljø med en personlig touch

  • Nøye utvalgte råvarer

Åpningstider

Frokost & middag

FROKOST
7.30 – 10.30

MIDDAG
Torsdag – Lørdag 18.00 – 21.00