Middagsreservasjon
Take Away Meny

Velkommen til

Restaurant Liv

Velkommen til Restaurant Liv – en opplevelse for alle, uansett om du besøker oss med venner, familie eller kollegaer.

En reise rundt Middelhavet er et hint om hva Restaurant Liv er inspirert av. Vi beveger oss særlig mellom Italia og Spania, smaken av grønne krydderurter som basilikum og rosmarin, aromaen i en god olivenolje og smaken av saftige solmodne tomater. Grunnlaget er matretter som vi selv liker og føler oss vel av å spise. Grønnsakene er alltid utvalgt etter sesong. Vi bruker lokale råvarer så langt det er mulig, og når vi har muligheten liker vi å leke oss med mattradisjoner vi selv har vokst opp med.

Restaurant Liv holder åpent fra sen ettermiddag til kveld, fylt med puls og liv – akkurat som navnet antyder. Den spektakulære utsikten over fjellene er alltid inkludert.

Når været tillater det åpner vi opp terrassen ved Bar Liv. Der kan du nyte en storslagen utsikt – og alle variantene våre av gin & tonics. Eller en kanskje en oppfriskende spritz?

Any questions?

Just send us an e-mail: restaurant@fyriresort.com

En reise

for alle sansene

For oss er opplevelsen alt. At vi serverer mat fra nøye utvalgte produsenter som får smaksløkene til å danse er gitt. For oss er det også like viktig at du får nyte maten på den måten du vil. Barnefamilier vil kanskje spise litt raskere, for rekke å ta en runde bordtennis og spille litt før leggetid. Du får hele opplevelsen akkurat som du vil ha det.

Om

restauranten

  • Internasjonal og variert meny – noe for enhver smak

  • Fokus på opplevelsen – alle skal trives

  • Service, varme og lidenskap

  • Varmt miljø med en personlig touch

  • Nøye utvalgte råvarer

Åpningstider

restaurant LIV

FROKOST
7.30 – 10.30

MIDDAG
17.30 – 21.30

Vi anbefaler å fårhåndsbestille bord, vennligst kontakta oss: restaurant@fyriresort.com