Pool Club Fýri Resort of Hemsedal

Scandinavia’s Mountain Pool Club No 1

book experience
book Dagpakke
Pool Club Menu

Fýri Resort

Pool Club

Et innbydende bassengområde med solsenger, bar, snacks og fin musikk? Det er en no-brainer! Vår 1000 kvadratmeter store Pool Club må være den beste belønningen etter en aktiv dag.

Like uventet som en sandstrand i Alpene.
En del av hotellet, men samtidig en egen verden, bestående av bar, utendørsbasseng og innendørsbasseng, begge oppvarmet til 35 grader, peis og treningsrom.

Vår Pool Club er belønningen etter dagens utflukter. Etter en lang tur i fjellet, en gjørmete MTB-tur eller en dag på ski, føles det ekstra fortjent å lade batteriene i en badekåpe, foran en god peis, med flott musikk og en god drink. Litt som når afterski møter beach club. Sommer som vinter kan du alltid komme hit og oppleve kontrastene mellom fjellene, bassengene, kulden og de deilige peisene. Alt pakket sammen i et miljø som føles uventet og eksklusivt.

I poolbaren kan du bestille deilige cocktailer, bobler av alle slag eller en aperitiff. Maten er fersk og egnet til å spise ved bassenget eller som snacks til drinken. Her serverer vi poolside vennlige, enkle retter, men med høy kvalitet.

Vær oppmerksom på at aldersbegrensninger gjelder i Pool Club.

Fýri Pool Club

Dagspass

Bor du ikke hos oss, men ønsker likevel å få kjenne på Fýri-følelsen? Kanskje lengter du etter å koble av med behagelig musikk, deilige hvilesenger og varme bassenger? Da kan du bestille et av våre Dagspass.

Breakfast & Pool Club

Start dagen på den beste måten! Først en deilig stor frokostbuffet i restaurang LIV fra kl 08.30. Utsikten over fjellet får du med på kjøpet! Fortsett å nyte i vår Pool Club kl 10.00 – 12.00.

Aldersgrense i Pool Club: 10 år

Pris: kun 275 NOK/person

dagsspa pakker poolclub pool spa

Pool Club & Lunch

Start dagen i vår Pool Club kl 10-12. Her finner du varme bassenger inne och utendørs, eldrelax og bastu. Etter denne deilige opplevelse venter en fantastik lunsj i ROA matbar. Gi deg selv en luksuriøs dag!

Aldersgrense i Pool Club: 10 år

Pris: kun 395 NOK/person

Lunch & Pool Club

Gi deg selv en luksuriøs dag! Begynn med en deilig lunsj i ROA matbar, serveres fra kl 12.00. Velkommen videre til Fýri Pool Club kl 13-15.

Aldersgrense i Pool Club: 10 år

Pris: kun 395 NOK/person

Pool Club Evening

Nyt av en avkoblende kveld med helige music vibes på Fýri Pool Club! Kvelden starter med et friskt glass med bobler kl 21.00, som du kan nyte i en soleseng eller lounge soffa. Kos deg så lenge du vil frem til kl 00.

Aldersgrense i Pool Club: 16 år

Pris: kun 295 NOK/person

bestill dagpakke

Har du bestillt rom & frokost og vil legge til kun inngang till Pool Club?

Book via e-post reservation@fyriresort.com eller kontakt oss på telefon: +47 (0)31 00 15 60

Scandinavia’s Mountain
Pool Club No 1

Opening Hours
Mandag ​​- søndag 10:00 – 00:00

Pool Club har en aldersgrense på:
10-årsgrense (i selskap med en voksen) kl 10:00- 19:15
16-årsgrense (i selskap med en voksen) kl 19:30 – 00:00