Pool Club Fýri Resort of Hemsedal

Scandinavia’s Mountain Pool Club No 1

book experience
book Day PAss
Pool Club Menu

Fýri

Pool Club

Like uventet som en sandstrand i Alpene.
En del av hotellet, men samtidig en egen verden, bestående av bar, utendørsbasseng og innendørsbasseng, begge oppvarmet til 35 grader, peis og treningsrom.

Vår bassengklubb er belønningen etter dagens utflukter. Etter en lang tur i fjellet, en gjørmete MTB-tur eller en dag på ski, føles det ekstra fortjent å lade batteriene i en badekåpe, foran en god peis, med flott musikk og en god drink. Litt som når afterski møter beach club. Sommer som vinter kan du alltid komme hit og oppleve kontrastene mellom fjellene, bassengene, kulden og de deilige peisene. Alt pakket sammen i et miljø som føles uventet og eksklusivt.

I bassengbaren kan du bestille deilige cocktailer, bobler av alle slag eller en aperitiff. Maten er fersk og egnet til å spise ved bassenget eller som snacks til drinken. Her plukker vi ut det beste fra moderne amerikansk mat med et snev av Sør-Amerika og Asia, enkle retter, men med høy kvalitet.

Pool Club har en aldersgrense på 16 år.

Fýri Pool Club

Day Pass

Bor du ikke hos oss, men ønsker likevel å få kjenne på Fýri-følelsen? Kanskje lengter du etter å koble av med behagelig musikk, deilige hvilesenger og varme bassenger? Da kan du bestille vårt Day Pass.

Blir du sulten, skal du vite at det finnes flere lekre retter på menyen. Og om bare er litt småsulten, kan du bestille et fat med fersk frukt. I poolbaren finner du et bredt utvalg av oppfriskende drikker.

POOL CLUB DAY PASS inkluderer inngang til Pool Club fra 09.00-12.45. Vi sørger naturligvis for badekåpe og tøfler den tiden du er her. Fýri Pool Club har 16 års aldersgrense. Innsjekk skjer i resepsjonen.

345 NOK/pers

Bestilles via e-post til: reservation@fyriresort.com
Eller kontakt oss på telefon: +47 (0)31 00 15 60

Scandinavia’s Mountain
Pool Club No 1

Opening Hours
09.00 – 22.00

Aldersgrense 16 år