Kansellert!

Yoga & Ski

Bli med på en avslappende langhelg omringet av majestetiske fjell og vakker natur i Hemsedal. Vi kombinerer yogatimer, herlige langrennsturer og bor på fantastiske Fýri Resort.

Dette er en helg for deg som ønsker kunnskap og inspirasjon innen yoga og langrenn. Du trenger ingen forkunnskaper når det kommer til yoga, dette passer både for nybegynnere og de som har litt mer erfaring med yoga.

Når det gjelder langrenn, trenger du ikke å være den raskeste i løypa, men vi ønsker at du har erfaring langrenn fra tidligere. Her er det viktig at du føler deg trygg med å gå i variert terreng, på disse skiturene vil vi legge fokus på å utvikle deg som skigåer, gjennom ulike morsomme og samtidig nyttige øvelser. Det handler om å komme seg ut, nyte naturen og den herlige våren.

Helgen vil gi deg god restitusjon, ny energi og gir deg muligheten til å møte andre likesinnede. Vi bor godt, spiser godt, og alt er fritt for stress, krav og prestasjon.

Pris:
6595 NOK per pers i dobbeltrom
8095 NOK i enkeltrom.

Forkunnskaper

Yoga

Det kreves ingen forkunnskaper for yoga og alle kan delta, uavhengig av tidligere erfaring. Yogamatte finnes på stedet.

Forkunnskaper

Langrennski

Når det gjelder langrenn, trenger du ikke å være den raskeste i løypa, men vi ønsker at du har tidligere erfaring, føler deg relativt trygg og har erfaring med å gå på ski i ulike typer terreng.

Program Yoga & Ski

4 april

Torsdag

 • Insjekk fra kl 15.00
 • 16.00-17.00
  Yoga i salen
 • 18.00
  Felles 2-retters middag (1 enhet øl/vin/cider/brus inkludert)

5 april

Fredag

 • 07.00-07.45
  Yoga i salen
 • 08.00
  Frokost
 • 09.30
  Langrennski, tur fra hotellet
 • 12.30
  Tilbake på Fýri – Lunsj / pause
 • 15.00-17.00
  Bevegelighetstrening/Yoga og meditasjon + Ullis snakker om teknikk og utstyr, osv.

 • 16.00
  Energipåfylling med frukt og te.

 • 18.00
  Felles 2-retters middag (1 enhet øl/vin/cider/brus inkludert)

6 april

Lørdag

 • 07.00-07.45
  Yoga i salen
 • 08.00
  Frokost
 • 09.30
  Avreise til løypene og langrenn på fjellet. Matpakke blir med fra Fýri slik at man kan nyte lunsj i vakker natur.

 • 16.00-17.00
  Tilbake på Fýri – Yoga & meditasjon i salen
 • 18.00
  Felles 2-retters middag (1 enhet øl/vin/cider/brus inkludert)

7 april

Søndag

 • 07.00-07.45
  Yoga i salen
 • 08.00
  Frokost
 • 09.00-10.00
  Utsjekking og hjemreise.

Vennligst merk følgende:
• Programplanen kan endres avhengig av været.
• Deltakerne må ta med eget utstyr.
• Det vil bli tatt bilder under arrangementet som vi vil bruke til forskjellig kommunikasjon og markedsføring.
• Deltakerne er ansvarlige for sin egen sikkerhet, skader og forsikring under hele arrangementet.

Instruktør

Maria Cerboni – Corpo By Cerboni

Tusenvis av mennesker over hele verden har praktisert Marias yoga, og folk som aldri har prøvd yoga før, finner glede i enkelheten ved å praktisere yoga, selv om de ikke trodde det var mulig før.

Maria har i flere år utviklet yogareiser og ulike yogakonsepter på hoteller og reisebyråer over hele verden. Hun er grunnlegger av Aqua Yoga Sweden og medgrunnlegger av Board Yoga Sweden. Hun holder workshops, arrangementer og opplæringskurs rundt om i Sverige. Maria utforsker stadig nye muligheter med havet og naturen og deler sin kunnskap for å hjelpe andre med å oppnå sitt potensial. I mange år har Maria holdt utendørs yogatimer året rundt, uansett vær, og deler også konseptet: Oppdagelsesferd for sansene!

Etter å ha levd med spiseforstyrrelser, selvskading og angst i flere år, fant Maria veien ut av dette ved hjelp av yoga, meditasjon, natur og kroppsbevegelser. Hun har derfor stor erfaring og deler sin kunnskap om dette både i yogatimene og i livet generelt.

* Ved å bli kåret til årets yogalærer av Yoga for deg-magasinet i 2018, ble Maria Cerboni anerkjent av yogautøvere gjennom avstemning.*

Instruktør

Ulrika Lindberg

Ulrika er utdannet sosionom og sertifisert skitrener gjennom det svenske skiforbundet. Hun har drevet treningsbedriften PT Ullis Sport og Coachning i flere år nå. Bedriften fokuserer på langrenn, rulleski, styrketrening og bevegelighet, krydret med mye glede. Ulrika tilbyr kurs, leirer og private leksjoner året rundt, både for privatpersoner og bedrifter.

Ulrikas undervisning handler om kunnskap, god pedagogikk og det viktigste av alt, mye glede. Hun tror nemlig at glede i det vi gjør er avgjørende for om vi blir interessert i noe og ønsker å fortsette med det. Trening er så mye mer enn hvor fort du løper en mil, resultatene i et skirenn eller hvor tungt du løfter på treningssenteret. For Ulrika handler trening først og fremst om helheten; å ha det bra både fysisk og mentalt. Å være fornøyd med seg selv og jobbe ut ifra der man er. Hun lar seg gjerne inspirere av andre, men måler seg selv mot seg selv og ser fremgangen man oppnår!

Enten det er en privat leksjon, en av hennes gruppetreningssesjoner eller leirer, jobber hun for at atmosfæren skal være god og at alle skal føle seg sett. Hun ønsker at deltakerne hennes skal ha det gøy, føle trygghet slik at de våger å utfordre seg selv og dermed utvikle seg.

Pool Club

Pool Club er ikke inkludert, men vil du nyte av den kan du gjerne legge det til for 195 kroner per person/kveld fra kl. 19.30 til 00.00. Du velger det som et tilvalg når du gjør reservasjonen. Et innbydende bassengområde med solsenger, bar, snacks og fin musikk? Det er en no-brainer! Vår 1000 kvadratmeter store Pool Club må være den beste belønningen
etter en aktiv dag! Vi har et begrenset antall plasser i Pool Cluben.