Shop the look

TA MED DEG FYRI-FØLELSEN HJEM

Bring that mountain feeling home

Etter en fantastisk helg på Fýri har du sannsynligvis ikke lyst til sjekke ut og reise fra alt du har opplevd. Helst ville du ha tatt med deg den varme belysningen, de innbydende rommene og de personlige detaljene hjem. Alt det som gjorde dagene dine til en skreddersydd hotellopplevelse helt utenom det vanlige.
Bring it home, we got you covered!

Warm and cozy

Det er få ting som føles mer innbydende enn varmt og mykt lys etter en hel dag ute i naturen. Takket være alle de koselige lampene føler du deg velkommen overalt på Fýri. En lun belysning som du raskt blir vant til og som du vil ha med deg hjem.

  • Fyri resort
  • Bae lampa fyri
  • lampa fyri

Moments to remember

Det finnes øyeblikk som du skulle ønske aldri ville ta slutt – som da du lå og slappet av på en fløyelsmyk sjeselong med utsikt over de skandinaviske alpene, eller da du kastet deg ned på deilig hotellseng med luftige puter og dyner. Øyeblikk fra Fýri som du nå kan ta med deg hjem fra Home of ESS!

It’s all in the details

Det er ikke bare utsikten, maten og spenningen som skaper en helhetsopplevelse. Detaljene er minst like viktige. Lykter med tente lys, luksuriøse bøker på salongbordet og uventede ting å hvile øynene på. Små vakre ting som gjør en helhetsopplevelse komplett og som du kan ta med deg hjem som et minne.