Vinter & Vår 

Skikjøring, topptur og hundekjøring

Skisesongen i Hemsedal er lang, og om våren holder snøen seg vanligvis godt inn i mai. Fra aking, hundekjøring og toppturer til Via Ferrata og snøhulebygging og bål. Mulighetene er uendelige.

Vinter & Vår på Fýri

Sommer & Høst

Vandring, sykling og klatring

Sommersesongen i Hemsedal tilbyr aktiviteter som vandring, sykling, klatring, elvesnorkling og ridning. Om høsten endres det herlige landskapet med røde og gule høstfarger, luften blir skarp men temperaturen forblir behagelig. Perfekt tid for aktive dager ute.

Sommer & Høst på Fýri

Vinter & Vår

Vinter & Vår i Hemsedal

Ski beyond your limits

Takket være Hemsedals høye beliggenhet er skisesongen lang. Fýri Resort har en praktisk beliggenhet med ski-in / ski-out. Det viktigste er å få maksimal tid i bakken! En populær aktivitet er topptur. Følelsen av å gå opp fjellet samtidig som man nyter nydelig utsikt for så å kjøre på ski ned er uslåelig.

Opplev action etter at heisene har stengt

Fra toppen av skisenteret kjører dere ned løypa på snowracere. En utrolig morsom aktivitet der du virkelig får føle deg som et barn igjen! Akingen tar omtrent 1 time og minimums booking er 10 personer

Offpist & Topptur

Bli med på guidet eventyr! Toppturer og skogskjøring med profesjonelle guider som lærer bort alt dere trenger å vite om Hemsedals offpiste muligheter. Kombinasjonen av å gå opp fjellet og kjøre ned urørt snø er uslåelig.

Følg hundene på slede

Kjør ditt eget hundespann med en gjeng glade huskier, eller benytt anledningen til å lene deg tilbake og slappe av i sleden. Dere er to personer per slede og du vil selvfølgelig motta grundige instruksjoner før dere drar på tur. Tidligere erfaring er ikke nødvendig. Vi tilpasser aktiviteten individuelt etter gruppe samt aktiviteten kan kombineres med å slå leir med bål, mat og andre aktiviteter.

Nyt fjellet på trugetur

Opplev det vakre vinterlandskapet på truger. En veldig fin gruppeaktivitet som garantert vil gi deg masse ny energi! Turene tar mellom 3-5 timer og kan kombineres med noe godt i magen.

Koselig tur med kanefart

Bli med på kanefart på Lykkja med fantastiske Skogshorn og Tisleifjorden som bakgrunn. En flott opplevelse i et snødekt vinterlandskap med fakler og bjeller. Turen tar omtrent en halvtime, og når vi kommer tilbake til gården tar vi en varmende kopp gløgg ved bålet.

Føl på adrenalinet

Via Ferrata er drømmen for alle som leter etter en actionfylt aktivitet! Dere klatrer langs en vaier som er boltet i fjellet. En spennende form for klatring på et nivå de fleste kan beherske. Turen tar omtrent 3 timer.

Gå langrenn

Skreddersydde langrenns aktiviteter for grupper, der dere kan velge mellom klassisk, skøyte instruksjon både for nybegynnere og øvede. Eller hvorfor ikke prøve skiskyting?

Finpuss skiferdighetene

Skiskole finner dere på Hemsedal Skisenter. Her er det organisert instruksjon for grupper og enkeltpersoner.

Les mer

Teambuilding

Ikke bekymre deg, dette er moro! Vi har et utvalg aktiviteter der vi deler dere inn i lag der dere sammen må løse forskjellige oppgaver. Her snakker vi om alt fra femkamp i klatreparken til mer kreative oppgaver og quiz. Denne aktiviteten fører garantert til mange morsomme samtaler under middagen på kvelden!

Sommer & Høst

Sommer & Høst i Hemsedal

The mountains are calling

Hemsedal lever året rundt. Om sommeren kan du fiske, sykle og gå toppturer. Om høsten er det minst like mange alternativer. Opplev Hydnefossen med 155 meter fall eller gå opp til toppen av fantastiske Skogshorn. Les videre for flere ideer om aktiviteter om sommeren og høsten.

Teambuilding

Ikke bekymre deg, dette er moro! Vi har et utvalg aktiviteter der vi deler dere inn i lag der dere sammen må løse forskjellige oppgaver. Her snakker vi om alt fra femkamp i klatreparken til mer kreative oppgaver og quiz. Denne aktiviteten fører garantert til mange morsomme samtaler under middagen på kvelden!

Lek og moro i klatreparken

Oppdag barnet i deg i klatreparken Høyt & Lavt. Klatreparken ligger i sentrum og har en klatrevegg med fire forskjellige baner, et klatretårn og zipline over elven. Wiiiee!

Føl suget i magen

En av de mest populære aktivitetene i Hemsedal er zipline over Rjukandefossen. Det er en fantastisk opplevelse! Et must å krysse av på din bucket list.

Føl på adrenalinet

Via Ferrata er drømmen for alle som leter etter en actionfylt aktivitet! Man klatrer trygt langs en vaier som er boltet i fjellet. En spennende form for klatring på et nivå de fleste behersker. Turen tar omtrent 3 timer.

Hopp opp på hesteryggen

Opplev ridning på Lykkja og det fantastiske området rundt Skogshorn. En halvdagstur du aldri vil glemme!

Opplev et snorklingeventyr

Bli med på elvesnorkling og opplev ørreten i sitt naturlige miljø. Vi løser alle detaljer som våtdrakt, redningsvest, dykkermaske og snorkel.

Kjør ned bakken i full fart

Mountain Cart er skikkelig gøy! Du tar heisen opp på toppen av skisenteret og kjører ned på trehjulinger i full fart. Vi står for hjelm og trehjulsykkel, men kjøre får du gjøre selv.