Pool Club Fýri Resort of Hemsedal
Pool Club Fýri Resort of Hemsedal

Fýri Pool Club

Behandlinger

Ansikt
Kropp

THE ULTIMATE POOL CLUB EXPERIENCE

Fýri Pool Club

Behandlinger

Vi hjelper deg med å finne en behandling som passer for akkurat deg. Vil du ha en resultatorientert ansiktsbehandling eller først og fremst en luksuriøs stund for deg selv? Eller hvorfor ikke begge deler? Vi er her for å hjelpe deg!

Vi ønsker alle velkommen, både menn og kvinner!

Ansiktsbehandlinger

LUXURY BY FÝRI | 75 min 2400 NOK
En deilig og lang ansiktsbehandling som er skapt for deg som vil gi huden din ekstra kjærlighet. Vi starter med en hudanalyse for å se hva huden trenger akkurat i dag.
Inkudert i behandlingen er dyprengjøring, peeling, poretømming, resultatorienterte produkter som stimulerer hudens kollagenproduksjon, og en deilig ansiktsmassasje som gir dyp avslapning, mindre hevelse og mer glød. Behandlingen avsluttes med en passende maske og avsluttende produkter.
Passer for alle hudtyper.

MOUNTAIN THERMAL DETOX | 45 min 1440 NOK
Vi jobber med en multifunksjonell peeling med aktivt kull og AHA-syrer, som umiddelbart leverer fukt, glød og oksygen til huden, fører til en jevnere hudtone og reduserer store porer og linjer.
Inkludert i behandlingen er rengjøring, hudanalyse, aktiv kullpeeling, tilpasset maske og avsluttende produkter.
Passer for hud med høy talgproduksjon.

DINNER GLOW | 45 min 1440 NOK
Den ultimate ansiktsbehandlingen, som umiddelbart gir en fantastisk glød, mer fukt og finere hudstruktur. Inkludert i behandlingen er rengjøring, hudanalyse, enzympeeling, bio active complex, tilpasset maske og avsluttende produkter.
Passer for alle hudtyper.

DERMAPEN RED CARPET TREATMENT + Nimue Super Fluids | 45 min 2195 NOK
En avansert ansiktsbehandling for deg som virkelig vil ha det lille ekstra. Vi skreddersyr behandlingen etter de grunnleggende behovene til akkurat din hud. For å få serumet dypere ned i huden og øke nydannelsen av kollagen, benytter vi oss av en Dermapen på huden din. Inkludert i behandlingen er rengjøring, hudanalyse, enzympeeling, super fluid fra Nimue som tilføres ved hjelp av Dermapen, tilpasset maske og avsluttende produkter.

SUPER FLUIDS plukker vi ut sammen etter dine egne ønsker.
Retinol Super Fluid strammer opp huden, reduserer aldersflekker, øker nydannelsen av kollagen og elastin, stimulerer cellefornyelsen.
Vitamin C Super Fluid beskytter mot frie radikaler, lyser opp huden, reduserer synligheten av hyperpigmentert hud, jevner ut hudtonen.
Hyaluron Super Fluid gir umiddelbart fukt til huden, forhindrer fuktighetstap og bidrar til sårheling.
Prebiotic Super Fluid anti-akne fremmer sårheling, er antiinflammatorisk, booster hudens immunforsvar, styrker hudbarrieren.

WOW, YOUR EYES & FACE | 45 min 1440 NOK
Effektiv ansiktsbehandling med rengjøring og peeling. Vi booster huden med massevis av fukt som bidrar til en herlig glød i ansiktet. Inkludert er også napping av bryn og farging av vipper og bryn.
Passer for alle hudtyper.

FACE MASSAGE | 45 min 1440 NOK
Lett ansiktsrens med påfølgende massasje av ansikt og hodebunn.

GROUP ACTIVITY – HAPPY FACE | 45 min 596 NOK / person
Er dere en gruppe på 5-12 personer? Kanskje et utdrikningslag, et firma eller bare en herlig gjeng med venninner på tur? Da kan dere booke et mini-kurs for ansiktet. Sammen med en terapeut som guider dere skal dere få gjøre en ansiktskur på dere selv. Det blir lærerikt, og deres hud kommer til å elske det! Mest av alt blir det gøy!
Minimum 5 people

Kroppsbehandlinger

BODY SUGAR SCRUB | 45 min 1440 NOK
En deilig og luksuriøs kroppsbehandling!
Effektivt fjerner vi døde hudceller og øker sirkulasjonen i kroppen. Du vil gå herfra med en mykere og fastere hud med mer liv.

AFTER MOUNTAINS FOOT RETREAT | 45 min 1440 NOK
En avslappende fotkur med fotbad, skrubb og fotmassasje som øker sirkulasjonen i slitne føtter etter en dag på fjellet. Avsluttes med hodebunnsmassasje.
Pedikyr og medisinsk fotbehandling er ikke inkludert i denne behandlingen.

RELAXING BODY MASSAGE | 45 min 1440 NOK
En avslappende, rolig og behagelig helkroppsmassasje, passer perfekt for deg med stive og ømme muskler!

Viktig informasjon før behandlingen

Hva er Dermapen?
Dermapen microneedling er en avansert nålbehandling som øker hudens produksjon av kollagen. Resultatet blir en følelse av yngre hud og en forbedring av hudens struktur tilstand.

Når passer det ikke med Dermapen-behandling?
Om du ikke er helt frisk, om du har rosacea, åpne sår, hudkreft, er gravid eller ammer, om huden er solbrent, om du har en blødersykdom, en tilbøyelighet for keloid-arr, allergi mot rustfritt stål, diabetes som er vanskelig å kontrollere (du må ha stabilt blodsukker), dermatitt (betennelse i huden), pågående infeksjon i huden (for eksempel herpes), om du har gjennomgått strålebehandling eller laserbehandling i det aktuelle området det siste året. La det gå minst to uker før og etter injeksjonsbehandlinger.

Husk på dette før behandlingen
Slapp av i peisområdet til du blir hentet av terapeuten din. Kom i god tid, 15 minutter før behandlingen starter. Vi kan dessverre ikke forlenge behandlingstiden din, noe som innebærer at behandlingen må gjennomføres på den tiden som gjenstår ved eventuell sen ankomst. Er du hotellgjest, kan du finne badekåpe og tøfler på rommet. Vi anbefaler tørt badetøy eller undertøy for at opplevelsen skal bli best mulig. Om du ikke er hotellgjest, er du velkommen i vanlige klær.

Vær obs på dette etter en ansiktsbehandling:

 • Direkte UV-eksponering (sol eller solarium)
 • Intensiv trening
 • Andre hudbehandlinger i området (som peeling eller masker)
 • Kraftige hudpleieprodukter (som retinol eller syrer)
 • Varme dusjer, badstue, bad i svømmebasseng
 • Spray Tanning

Bruk alltid høy solfaktor
Søk råd hos din hudterapeut om du planlegger badstue og bad rett etter behandling. Det gjelder ved samtlige behandliger!

Kontakt oss for bestilling eller spørsmål.

For å bestille behandling, vennligst kontakt oss via e-post treatment@fyriresort.com eller fyll ut søknaden under.

 • Velg ønsket ansiktsbehandling fra listen
 • Velg ønsket kroppsbehandling fra listen
 • YYYY dash MM dash DD
 • Bestilling kun hel og halv time. Ex 13:00 el. 13:30
  :

Avbestilling må skje minst 24 timer før booket tid. Hvis ikke belastes hele beløpet.
Tilgang til Pool Club er ikke inkludert i behandlingene.

Avbestilling må skje minst 24 timer før booket tid. Hvis ikke belastes hele beløpet.

Vi kan ikke garantere kvinnelig eller mannlig terapeut.
Under visse omstendigheter kan det hende at det ikke er anbefalt å motta behandlinger. Vennligst snakk med oss på forhånd om du er gravid, har allergier, betennelser, nedsatt funksjonsevne, tar spesifikke medisiner eller lider av andre sykdommer. Vi har mulighet til å nekte deg behandling dersom du er forkjølet, har en annen virusinfeksjon, feber, stoffskifteproblemer eller er solbrent. Dette er for å sikre at du skal få en best mulig opplevelse her hos oss.
Tilgang til Pool Club er ikke inkludert i behandlingene.