Experience Fýri – bestill nå

Deals & pakketilbud

Room & Breakfast fra 1995,- pr. rom
Kom og nyt Fýris varme omgivelser, sov i de mest behagelige sengene du kan tenke deg og nyt en god frokost.

Les mer & bestill!

Day Dreamer fra 3395,- pr. rom
First things first! For deg som ikke kan vente med å oppleve Fýri Pool Club. Sjekk inn og skift umiddelbart til badekåpe.

Les mer & bestill!

Sunset Pool Club fra 2995,- pr. rom
For deg som vil oppleve Fýri Pool Club i prime time! Middag, entré till Pool Club & frokost

Les mer & bestill!

Hvordan vil du oppleve

Fýri i sommer?

Family
Sporty
Lazy
Adventure

Hotellrom eller Apartment?

The get-everything-served experience

Vil du sjekke inn og bare koble helt av? Sove godt på koselige hotellrom, bli servert en nydelig middag i en av restaurantene og spise en frokost med ekstra alt (uten oppvasken)? Da er Fýri Resort det perfekte valget for deg! Vil du også nyte det varme vannet i pool cluben, ta en drink i pool baren og slappe av i relax sengena? Så skal du unne deg en hotellpakke som inkluderer Pool Club.

Bestill Fýri Resort

The do-it-yourself experience

Vil du helst bestemme selv? Setter du pris på å kunne velge blant et stort utvalg lekre leiligheter i ulike størrelser, ha god plass til hele familien eller vennegjengen, lage akkurat den maten som du og familien din helst vil ha, når det passer best for dere? Da bør du sjekke ut Fýri Apartments. Vil du spise i hotellets restaurant? Da anbefaler vi at du bestiller bord på forhånd. Du kan også bestille den gode pizzaen vår som take away!

Bestill Fýri Apartments

Først med det siste fra Fýri

Motta nyheter og eksklusive tilbud fra Fyri, før alle andre.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Ved å klikke på “send” samtykker du i at vi sender nyhetsbrev via e-post til deg. Du kan velge å ikke lenger motta utsendelsene våre når som helst. Les mer her om hvordan vi behandler dine personopplysninger og hvilke andre rettigheter du har, og her er informasjon om s.k cookies.

Team Fýri vokser. Se ledige stillinger

Welcome to Fýri

Resort Hemsedal

Vi i ESS Group skaper destinasjoner som vi selv elsker. Vi håper du som gjest liker det vi liker. I rekken av prisvinnende svenske hoteller, som Steam Hotel, Ystad Saltsjöbad, Falkenberg Strandbad og Hotel Pigalle, kommer nå også Fýri – Resort of Hemsedal.

Bli med på en reise blant fjelltopper og natur som er like vakker sommer som vinter. Ved Skandinavias mest pulserende skianlegg, Hemsedal, bygger vi en destinasjon med aktiviteter året rundt. Et sted der natur og opplevelser er målet, og hotellet er et fristed for hvile og velvære. Vi er allerede forelsket i Fýri, og vi håper at dette vil bli et sted der du kan nyte å være sammen med dine kjære, vennene dine – og oss. Opplevelsene står i kø. Slapp av i utendørsbassenget, nyt en utsøkt middag med godt selskap, gå på ski, ta deg en sykkeltur – eller bare vær til stede i det vakre landskapet.

På Fýri har vi en Pool Club på 1000 kvm. Her fokuserer vi på god mat og avslappende musikk i et delikat miljø, med bassenger og solsenger, spennende restauranter og en playground med shuffleboard, biljard og bar. Fýri har 144 hotellrom, leiligheter og møtelokaler for opptil 460 personer. Et sted hvor livet er herlig. Også på vinteren.

Restaurant

God mat er viktig, uansett om du er på ferie i Toscana eller på fjellet i Norge. Derfor skapte vi Liv – en bistro med intim og avslappet atmosfære. Her serverer vi et stort utvalg av retter for enhver smak og alle aldre.

Restauranter

Pool Club