Winter Tour

AT FÝRI RESORT

Welcome to Scandinavia’s Mountain Resort No. 1

Boka vårt nya vinterpaket – inkl. buss från Göteborg till Hemsedal!

Har du packat väskan med allt du behöver? Bra! För resten fixar vi när du bokar Fýri Winter Tour – bussresan hit, mysigt boende, ljuvlig mat och en värmande Pool Club – till ett fantastiskt paketpris! Hoppa på bussen i Göteborg, sätt på en schysst podd och njut av resan till Fýri Resort i Hemsedal – en Mountain resort som för tankarna till Alperna – med allt du behöver och önskar. Med på resan har vi våra kompisar ifrån Udéns, de har med ett gäng all mountain skidor och toppturs-skidor som bara längtar efter att du ska testa dem i pisten och på fjället.

Skidåkning givetvis, men även en Pool Club, barer, restauranger, eldrelax, sköna rum och roliga ytor perfekta att umgås i tillsammans.
En fullkomlig upplevelse utanför jobbet – med kollegorna. För vem har någonsin sagt att besluten måste tas vid ett skrivbord? Varför inte byta mötet runt bordet till kreativa samtal på fjället under en topptur? Varför inte prata om nästa kvartal med en god drink i handen, flytandes i en pool?

Eller varför inte komma till Hemsedal med kompisgänget? Inget planerande krävs, dra bara ihop vännerna så löser vi resten. Den vackra miljön får ni på köpet!

Fullbokat från Göteborg!
Se våra andra paket och erbjudande

The fine print

  • I paketet ingår boende, del i dubbelrum alternativt lägenhet med 6 bäddar.
  • Frokost
  • Pool Club Access två utav kvällarna
  • 3 middagar (huvudrätt) i Restaurang Liv samt frukost alla dagar.
  • Transport med buss från Göteborg – Hemsedal tur/retur i priset.

Vill ni lägga till konferenspaket någon av dagarna så ordnar vi givetvis det. Bokas separat genom att kontakta meeting@fyriresort.com

Topptur med lokala guider!

Längtar du efter orörda toppar och magisk vildmark? Alla tre dagar står våra erfarna topptursguider redo att få visa dig den finaste toppturen för dagen. Vi delar upp toppturgruppen efter erfarenhet, så att alla ska få sitt lystmäte, varje guide har hand om max 6 personer. Vi börjar morgonen med bussresa till det för dagen bästa område för fantastisk topptur i Hemsedalsfjällen.

Du anmäler dig till toppturersgruppen vid din bokning. Behöver du hyra utrustning för topptur? Meddela detta vid din bokning.

Priser

Pris per person i dubbelrum
4 495 NOK inkl .moms

Pris per person i lägenhet vid 6 pers
3 995 NOK inkl .moms

Pris företag per person i dubbelrum
3 926 NOK exkl .moms

Pris företag per person i lägenhet vid 6 pers
3 480 NOK exkl .moms

ADD ON
Ski Pass 3 dagar per person
1 526 NOK inkl .moms

ADD ON
Topptur 3 dagar med guide
4 050 NOK inkl .moms

Låt oss beskriva lite hur enkelt det kan vara

Söndag

Söndag morgon, bussen avgår från Göteborg. Det är en lång resa absolut, men helt klart värt det. När solen går ner är ni på väg och kan njuta av majestätiska fjäll och tappa-andan-vacker natur som rullar förbi bussfönstret. Det pirrar i kroppen vid tanken på att ni har några härliga dagar framför er!

Vid ankomst väntar kvällsmiddag i vår restaurang LIV, ett perfekt tillfälle att samlas för härliga skratt och glada samtal. Efter middagen kanske ni vill koppla av en stund i vår härliga Pool club eller ta en svängom vid pingis- eller biljardbordet eller så är det kanske marsch i säng? Det är trots allt en lång, härlig dag som väntar i morgon.

Måndag

Pigga och förväntansfulla vaknar ni på morgonen till doften av nybryggt kaffe, frasiga frallor och massa godsaker att starta dagen med. Utsikten över fjällen och solen som går upp bjuder vi på.

Solen skiner och snön ligger orörd – idag är en perfekt dag för topptur! Våra lokala guider står redo vid frukosten och berättar vilket område i Hemsedalsfjällen som erbjuder de bästa topptursförutsättningarna just idag. Efter frukosten hoppar vi på bussen som tar oss mot dagens äventyr. Varje guide tar 6 personer så både nybörjare och erfarna skidåkare får ut maximalt av dagen utifrån sina förutsättningar och förväntningar.

Vill du hellre utforska skidsystemet i Hemsedal väntar ditt liftkort i receptionen, på med hjälm och googles och njut av ett av Skandinaviens bästa skidsystem.

Efter en härlig dag på fjället står den sprakande brasan i eldrelaxen redo och glöm inte att ta en avslappnande simtur i poolen. Bastun med dess panoramafönster över fjällen är självklart ett obligatoriskt stopp.

Middag serveras i restaurang LIV och kanske blir det revansch vid vårt shuffle board eller så slappnar ni av med en god gin och tonic i baren innan det är dags att retirera till sovrummet för en god natts sömn.

Tisdag

Även denna morgon står våra guider redo att ta oss till det bästa fjället för topptur, eller så kanske det är dags att jobba i kapp lite? Ingenting inspirerar så mycket som höga fjäll, vacker natur och krispig luft. Nu andas du med hela lungan. Favorit i repris när middagen serveras i restaurang LIV och sen är det skönt att hänga i sofforna vid eldstaden en stund.

Onsdag

Sista dagen kramar vi ut det sista ur trötta ben och soliga sinnen, ett nytt berg väntar på dina pudersvängar innan du sätter dig på bussen som tar dig hem.

Det har varit intensiva dagar men du har mer energi än på länge!