Sporty

for deg som elsker sport

at Fýri Resort

Fýri Resort

For deg som elsker sport

Hei!

Jeg heter Martin. Så gøy at akkurat du klikket på ”sporty”-knappen og havnet her med meg, for jeg elsker sport og natur i alle varianter! Det føles veldig bra å kunne fortelle om og oppmuntre litt ekstra til spennende aktiviteter med fokus på helse og velvære, både her på Fyri og i den vakre naturen i Hemsedals.

Jeg vet, også for de mest sporty blant oss virker den der solstolen ved bassengkanten ubeskrivelig fristende, men tenk hvor deilig den kommer til å kjennes etter toppturen!

Mitt første tips er å utsette innsjekkingen og heller snøre på deg et par raske tursko og starte Fyri-eventyret ditt med en topptur til Totten. En passende første tur på 235 høydemeter, og du er tillbake på hotellet omtrent når kveldssolen forsvinner og kan sjekke inn i fred og ro. Rekorden til toppen er 38 minutter, og den rekorden tilhører… meg :) Om kvelden nyter du en lang og smakfull middag i Restaurant Liv. Gå ikke glipp av den stenovnsbakte pizzaen, perfekt med et lite påfyll av karbohydrater før morgendagen. Sov godt (i senger som er 2×2 meter)!

Hva er vel bedre enn å dra ut på en rolig løpetur mens de andre gjestene fortsatt sover? En early bird coffee ved peisen og så rett til frokost. Med utsikt over fjellet mens du lurer på hvilken topp du skal bestige i dag, blir det Gjeiteberget eller Høllekølten? Begge er vakre, og det går uansett fint å variere tempoet etter hva slags ufordring du ønsker og hvor mange høydemeter du vil legge bak deg. Fra toppen av Høllekølten ser du dessuten Hardangervidda, som er arena for verdens tøffeste triatlon, Norseman.

Fortsatt energi til overs? Hvorfor ikke teste treningsrommet vårt?

Og, et siste tips, om du blir værende en dag ekstra (klart du skal!) bør du vurdere å teste padeltennis. Selv skikjørere elsker ballspill. Stikk innom den trivelige gjengen i resepsjonen, så hjelper de deg med å booke bane.

Vi sees på Fyri!

PS! Glem ikke at det er barmarksesongen som gir deg sterke ben ;)

Sunset Pool Club fra kr 2794,- pr. rom
For deg som vil oppleve Fýri Pool Club i prime time!

Hike & Dine fra 3095,- pr. rom
Ut på tur, aldri sur!

Se alle våre sommerpakker

Deals & pakketilbud

Sunset Pool Club fra kr 3095,- pr. rom
For deg som vil oppleve Fýri Pool Club i prime time!

Day Dreamer fra 3395,- pr. rom
For deg som vil starte i Pool Cluben.

Cocktail Hour Pool Club fra 3395,- pr. rom
Den perfekte oppladningen til kvelden!