Lazy

henge ved poolen hele dagen

at Fýri Resort

Opplev Fýri ved

Poolen

Hei!

Jeg heter Celine. Så gøy at akkurat du klikket på ”lazy”-knappen og havnet her hos meg! Like mye som jeg liker jobben min og det å være på farten, så elsker jeg å ta en pause fra hverdagens stress og plikter og bare nyte og slappe av i vakre omgivelser. Er du som meg? Hold følge, så skal jeg fortelle om det fine du kan oppleve mens du er på Fýri.

Hvor skal jeg begynne? Kanskje like bra å starte med favoritten min – Pool Club! For et frodig paradis! Fanstastisk året rundt, men sommeren er jo noe helt spesielt. Ta med deg de beste solbrillene og en haug med bøker eller magasiner, og legg deg på en av de store og myke solsengene ved utendørsbassenget. Lukk øynene og bare nyt, eller la øynene ta inn det mektige synet av fjellene som omgir Hemsedal og Fýri. Nesten et surrealistisk syn. Bestill noe godt å drikke fra pool baren, flykt inn i bøkenes verden, eller bare flyt rundt i bassenget som holder 35 grader – året rundt!

Når det er tid for en pause fra solen, eller om sulten melder seg, er det bare å slå seg ned i en av de myke lenestolene inne ved pool baren. Bestill en av de fristende enkle rettene og et glass med bobler, og bare nyt den behagelige musikken, den tropiske frodigheten og den imponerende takhøyden, i kombinasjon med gigantiske vinduer ut mot fjellene. Nok en gang dukker følelsen opp: ”kan dette virkelig være virkelig” og ”hvor er jeg egentlig”? Etter maten anbefaler jeg en liten siesta i en av sengene i nærheten av innendørsbassenget, med knitrende peis i bakgrunnen, zzzzz… Etter påfyll av nye krefter synes jeg det kan være godt med en liten svømmetur i det perfekt tempererte vannet, før jeg avslutter med en stund til ute i solen. For hva er vel bedre enn varmende sol i kombinasjon med frisk fjelluft?

Ok, selv om Pool Club er favoritten min, så elsker jeg alle miljøene på Fýri, ikke minst rommene, så glem ikke å sette av litt tid til å nyte ferien også her. Store, freshe og koselige rom, med superfint og nøye utvalgt interiør. Og, de største av alle senger – to meter brede! Her trenger du ikke slåss om plassen, for å si det sånn  Hopp i sengen, ta en laaang dusj med alle slags velduftende produkter, og gjør deg klar for middagen i fred og ro.

Mmm middagen i Restaurant Liv, så mye godt å velge mellom, men ta det med ro, ettersom du har planer om å bli værende flere dager (et must) så vil du rekke å prøve alt fra den gudommelige stenovnsbakte pizzaen til torsken, lammet og alt der imellom. Og er det for vanskelig å velge, så vil det hyggelige og profesjonelle personalet hjelpe deg med valg av både mat og drikken som passer perfekt til. Opplevelsen blir ikke dårligere av den vakre innredningen, der det finnes så mye å kikke på at du trenger flere dager bare for det, eller utsikten.

Mett og fornøyd, men ikke helt klar for rommet? Så flaks, for moroa har akkurat begynt! Ta turen ned til ROA Matbar, som i tillegg til bar og kjøkken også har en playground. Bestill en ekstra dessert og utfordre reisefølget til en bordtennismatch, eller vis partneren din hvem som er mesteren av shuffleboard. I morgen er det her du spiser middagen. Etter en dag i det gode livets tegn venter den store og myke sengen din. Og vet du hva det beste er? At i morgen kan du sove lenge, før du går til dekket bord og den beste frokosten. Og så? Bare fortsette å nyte det gode livet.

Pool Club, Play & Eat. Sleep & Repeat.

Day Dreamer fra 2695,- pr. rom
For deg som vil starte i Pool Cluben.

Sunset Pool Club fra kr 2794,- pr. rom
For deg som vil oppleve Fýri Pool Club i prime time!

Se alle våre sommerpakker

Deals & pakketilbud

Sunset Pool Club fra kr 3095,- pr. rom
For deg som vil oppleve Fýri Pool Club i prime time!

Day Dreamer fra 3395,- pr. rom
For deg som vil starte i Pool Cluben.

Cocktail Hour Pool Club fra 3395,- pr. rom
Den perfekte oppladningen til kvelden!