Winter Tour

buss inkludert

Welcome to Scandinavia’s Mountain Resort No. 1

Har du pakket kofferten med alt du trenger?

Bra! For nå drar vi. Til Fýri Resort i Hemsedal – et hotell på fjellet som gir assosiasjoner til alpene – med alt du trenger og ønsker.

Det blir selvfølgelig skikjøring, men også Pool Club, barer, restauranter, avslapping foran peisen deilige rom og fellesrom som gjør det hyggelig å
være sammen.

Med Fýri Winter Tour får du en skreddersydd opplevelse som passer perfekt dersom du vil ta med kollegene dine og starte året på den absolutt beste måten! Bytt ut vintermørket med glitrende snølandskap og bytt ut februarkulden med et rykende boblebad etter en deilig dag i bakken! Det beste av alt er at ingenting trenger å planlegges på forhånd – samle kollegene dine, så ordner vi resten. Transporten, hyggelige lokaler, god mat og en varmende Pool Club.

De vakre omgivelsene får dere på kjøpet!

Bookbare datoer:

  • 12 – 15 mars 2023
  • 9 – 12 april 2023
  • 16 – 19 april 2023

The fine print

  • I pakken inngår overnatting, del av dobbeltrom eller alternativt leilighet
    med seks senger.
  • Frokost
  • Tilgang til Pool Club to av kveldene
  • 3 middager (hovedrett i restaurant LIV samt frokost alle dager.
  • Transport med buss fra Oslo Hemsedal tur/retur i prisen.

Hvis dere ønsker å legge til konferansepakken noen av dagene, så ordner vi selvfølgelig det. Dette bestilles separat ved å kontakte meeting@fyriresort.com

Topptur med lokale guider!

Lengter du etter urørte topper og magisk villmark? Alle tre dager står våre erfarne toppturguider klare til å vise deg dagens fineste topptur. Vi deler opp toppturgruppen etter erfaring, slik at alle blir fornøyde. Hver guide har maksimalt ansvar for seks personer. Vi begynner morgenen med en bussreise til det området i Hemsedalsfjellet som tilbyr den beste toppturen den dagen.

Du melder deg på toppturgruppe ved bestilling. Ønsker du å leie utstyr til topptur? Gi beskjed om dette ved bestilling.

La oss forklare hvor enkelt det kan være

Søndag

Bussen går fra Oslo bussterminal. Når solen går ned, er dere på vei og kan nye de majestetiske fjellene og herlig natur gjennom vinduet på bussen når den ruller forbi. Det sitrer i kroppen ved tanken på at dere har noen herlige dager foran dere!

Ved ankomst venter det middag i restauran t LIV, en perfekt mulighet til å samles til latter og gode samtaler. Etter middagen har dere kanskje lyst til å koble av litt i vår herlige Pool Club eller prøve bordtennis eller biljardbordet. Eller kanskje har du bare lyst til å legge hodet på puta? Det er jo tross alt en lang, herlig dag som venter i morgen.

Mandag

Utsovet og forventningsfulle våkner dere på morgenen til duften av nybrygget kaffe, ferske rundstykker og mye godt å starte dagen med. Vi byr på utsikten mot fjellet og solen som går opp.

Solen skinner, og snøen ligger urørt i dag er det perfekt for topptur! Våre lokale guider står klare ved frokosten og forteller hvilket område i Hemsedalsfjellet som tilbyr de best forutsetningene for toppturen akkurat i dag. Etter frokost hopper vi på bussen som tar oss mot dagens eventyr. Hver guide tar seks personer, så både nybegynnere og erfarne skikjørere får maksimalt ut av dagen utfra sine forutsetninger og forventninger.

Hvis du heller vil utforske skianlegget i Hemsedal, kan du enkelt hente heiskortet i automaten ved heisen ved siden av Fýri. På med hjelm og briller, og du kan nye et av Skandinavias beste skianlegg.

Etter en herlig dag på fjellet, er det fyrt opp i peisestua, og ikke glem å ta en avslappende svømmetur i bassenget. Badstuen med de store panoramavinduene mot fjellet er selvfølgelig også et obligatorisk stopp.

Middagen serveres i restaurant LIV, og kanskje ønsker noen revansje ved vårt shuffle board. Eller dere kan slappe av med en og gin og tonic i baren før det er på tide å trekke seg tilbake til soverommet for en god natts søvn.

Tirsdag

Også i dag står guidene våre klare til å ta oss med til det beste fjellet for topptur, eller kanskje er det på tide å ta igjen litt på jobben? Ingenting er så inspirerende som høye fjell, vakker natur og frisk luft. Når puster du med hele lungen. Favoritt i reprise når middagen serveres i restaurant LIV, og etterpå er det deilig å slappe av litt i sofaene ved peisen.

Onsdag

Den siste dagen presser vi ut det siste av slitne bein og solfylte sinn. Et nytt fjell med puddersnø venter på at du skal svinge deg nedover sidene før du setter deg på bussen som kjører deg hjem.

Det har vært intensive dager, men likevel har du mer energi enn på lenge!