360Tour på Fýri Resort

Len deg tilbake og tre inn i Fýris virtuelle verden

Utforsk hver eneste krok av hotellet

360 Virtual Tour på Fýri

Vi bruker å si at Fýri må oppleves med egne øyne. Dette har vi løst på en enkel måte, utforsk Fýri med en virtuell tur! Fra kontorstolen kan du utforske de koselige omgivelsene uten å måtte ta et eneste skritt.

Planlegger du en stor konferanse, kick off eller et ledermøte? Sjekk ut våre fantastiske møterom, sofagrupper med åpen peis og restauranten der dere kan nyte en herlig middag etter en dag med kreativt arbeid.

Pizza, Après Ski og skiutleie

Fýri Sports Club

Gå inn på Fýri Sports Club. Her kan du unne deg en fersk pizza eller varm sjokolade på Restaurant Rambler etter en dag i bakken. Vi tilbyr også leie av skiutstyr, det blir ikke enklere enn dette!

Kommer dere hit på konferanse eller kanskje for å feire en 40-årsdag? Leie hele restauranten og få stedet helt for dere selv!

Want to know more?

Vi hjelper deg gjerne med din bestilling, vennligt kontakt oss på meeting@fyriresort.com eller telefon +47 31 00 15 60. Vi er her for å oppfylle alle dine møtedrømmer!

Gjelder det møte/event for en større gruppe over 60 personer? Da må du gjerne ta kontakt med Zara for et godt tilbud til deg og din bedrift.

Bestill en konferanse

Vil du at vi skal kontakte deg i stedet? Teamet vårt kan virkelig dette med møter og konferanser og hjelper deg gjerne med forslag til hvordan møtet ditt bør utformes.
Fyll ut skjemaet under så kontakter vi deg og gir et tilbud innen 24 timer!

Navn