Family

del opplevelsen med dine kjære

at Fýri Resort

Opplev Fýri med

Familien din!

Hei!

Jeg heter David. Så gøy at akkurat du klikket på ”family”-knappen og havnet her hos meg! For hvem vil man vel heller deler opplevelser med enn nettopp sin egen familie? Om du føler det samme som meg, er det bare å fortsette å lese, så skal jeg fortelle om alt (ok, en del i alle fall) det morsomme, herlige, gode og spennende dere som familie kan oppleve på Fýri i løpet av ferien.

Ja, hvor skal jeg begynne? Fýri og Hemsedal har virkelig noe for alle, og fortsatt har jeg ikke rukket å oppdage alt. Fjellturer er naturligvis aktivitet nummer én! Så vakkert, så lett tilgjengelig og så variert, med vanskelighetsgrader som passer både korte ben til rutinerte fjellfolk. Hemsedal har laget en guide med de 20 beste toppturene. Storhøvda er en favoritt om man vil ta det litt rolig, en koselig tur på omtrent to timer som passe for alle. På toppen er det fantastisk utsikt over Lykkja og Skogshødn! Denne turen kan med fordel kombineres med en tur til Hydnefossen eller til Veslehødn. Fossen har et imponerende loddrett fall på 140 meter! Har dere med dere eldre barn og ønsker en litt mer utfordrende heldagstur? Da er Kyrkjebønnese på 5,3 km og med en stigning på 900 meter et tips. Man kan tro at man er på toppen av fjellet når man når den første toppen, men den høyeste toppen ligger bak den første!

Etter en lang dag på fjellet er det helt nødvendig med påfyll av energi. Lite kan da gjøre meg lykkeligere enn å få komme til dekket bord og la det fantastiske personalet på Liv Restaurant anbefale favorittene sine. Det slår aldri feil! Kidsa mener at den steinovnsbakte pizzaen er noe av det beste de har spist, og torsken jeg spiste i vinter komme jeg aldri til å glemme. Med utsikten over fjellet er Liv det ultimate stedet for samtaler om dagen som har vært, og for planlegging av morgendagens aktiviteter. Etter middagen venter Roa Bar og Playground én trapp ned. Her er det perfekt å henge. Blant stilig interiør og herlig stemning kan man nyte en drink i behagelige stoler eller utfordre hverandre i bordtennis, shuffleboard eller biljard. Gjett hvem som pleier å vinne?

Det er også her i ROA at kidsa pleier å henge mens kona og jeg nyter litt tid i Pool Club, der bare voksne har tilgang. Varme bad både inne og ute, tropiske planter, pool bar, hvilesenger og solsenger – i tillegg til en nesten en surrealistisk utsikt over fjellet. Et must!

Etter en sånn dag finnes det ingenting som er bedre enn å gå til rommet og krype ned i crispy sengetøy i den 2×2 meter brede sengen, en perfekt belønning og oppladning til neste dag.

Etter en fantastisk frokost er det tid for neste dags aktiviteter. Hvor mange ganger har du badet i en foss? Jeg hadde i hvert fall aldri gjort det før jeg var i Hemsedal og ble tipset om Fekjanåenefossen, men wow for en opplevelse! Et utrolig vakkert fossefall som ender i en liten kulp med turkist og krystallklart vann. Utrolig instagramvennlig! Det kan hende du må lete litt for å finne fram, men det er det verdt, for når du kommer dit har du et eget naturlig badeland, kanskje helt for deg selv! Og når vi først snakker om unike badeopplevelser: Visste du at man kan elvesnorkle i Hemsedal? Eller hvorfor ikke leie hver sin SUP og se hvem som klarer seg lengst stående?

Er dere kanskje mer landkrabber? Stisykling på fjellet er både gøy og slitsomt og passer for de fleste, siden det finnes stier i ulike vanskelighetsgrader. Ute etter noe roligere? Hva med en liten utflukt? Ta bilen til Flåm og opplev verdens vakreste togreise, den 20 kilometer lange Flåmsbana, med spektakulær utsikt over mektige fjell og brusende fossefall. I nærheten finnes også Nordens lengste zipline for den som trenger litt (mye) adrenalin og vil fly over tretoppene i opptil 100 km/t.

Nei, nå har jeg snakket altfor lenge! Problemet er at jeg fint kunne ha snakket dobbelt så lenge, så det beste er nok at jeg avslutter nå, så kan du heller komme hit med familien og oppdage alt selv. Vi sees i sommer!

Day Dreamer fra 2695,- pr. rom
For deg som vil starte i Pool Cluben.

Room & Breakfast fra kr 1395,- pr. rom
Kom og nyt Fýris varme omgivelser!

Se alle våre sommerpakker

Deals & pakketilbud

Sunset Pool Club fra kr 3095,- pr. rom
For deg som vil oppleve Fýri Pool Club i prime time!

Day Dreamer fra 3395,- pr. rom
For deg som vil starte i Pool Cluben.

Cocktail Hour Pool Club fra 3395,- pr. rom
Den perfekte oppladningen til kvelden!