Ski-in / Ski-out60 - 135 m2 Apartments

mountain boutique resort

Read more & book!

Fýri Apartments

Fýri er en Mountain Boutique Resort og vi har flere overnattingsalternativer. I tillegg til våre 144 hotellrom, tilbyr vi også 24 leiligheter. Som hotellet er de helt nye, og du kan velge mellom tre forskjellige størrelser. Fra 60 kvadratmeter med to soverom opp til 95 kvadratmeter med tre soverom.

Alle er pent møblerte og utstyrt med alt du trenger, selvfølgelig med eget kjøkken, for fine dager og netter hos oss.

Bestill leilighet

The do-it-yourself experience

Vil du helst bestemme selv? Setter du pris på å kunne velge blant et stort utvalg lekre leiligheter i ulike størrelser, ha god plass til hele familien eller vennegjengen, lage akkurat den maten som du og familien din helst vil ha, når det passer best for dere? Da bør du sjekke ut Fýri Apartments. Vil du spise i hotellets restaurant? Da anbefaler vi at du bestiller bord på forhånd. Du kan også bestille den gode pizzaen vår som take away!

Du som leier en leilighet sjekker inn i hotellets resepsjon.

Velkommen til oss!

Vi følger FHI og MOHs retningslinjer for å forhindre spredning av smitte.

Bestill leilighet her!

ROM, SENGEPLASSER OG KVADRATMETER

Ved bestilling kan du velge mellom leiligheter i seks størrelser. Den minste (som fortsatt er stor) er på 60 m2 med 2 soverom og er perfekt for en familie eller to par. Derfra går det bare oppover, med leiligheter på 75, 95, 120 – og til og med én på 135 m2 med 5 soverom. Da føles det mer som en hel etasje enn en leilighet.

BESTILL LEILIGHET

SKIUTLEIE OG HEISKORT

Vi som jobber her elsker fjellet, snøen, skiene – og sykkelen på våren, sommeren og høsten. Vi setter vår stolthet i å gi deg det best tenkelige utstyret for den perfekte dagen ute i Hemsedals vakre terreng. Du finner oss en trapp ned fra lobbyen. Heiskortet setter du bare på leiligheten din.

LØYPEKART

FROKOST & MIDDAG

Leilighetene er utstyrt med komplett kjøkken, kjøleskap, fryser og alt utstyret du kan trenge for å lage mat og spise godt.

Hotellets restaurant LIV er veldig populært, så ikke glem å bestille bord til frokost eller middag i god tid hvis du foretrekker å spise middag her!

RESTAURANT LIV

WIFI

En selvfølgelighet. Bra båndbredde har vi også, så intet problem med hele gjengen på Netflix døgnet rundt.

SENGETØY, HÅNDKLÆR OG RENGJØRING

Det er litt trist å snakke om sluttrengjøring allerede nå, men fint å bli ferdig med det. Alt er inkludert. Når du bor i Fýri Apartments er sengetøy og håndklær noe du ikke trenger å tenke på. Alt ligger og venter på deg i pene bunker.

Ski in-Ski out/Bike in-Bike out

Absolutt. Fra Fýri er det bare noe stavtak til den nyåpnede heisen. Nedfarten Fýriløypa slutter rett utenfor inngangsdøren vår om du våger å gi på litt. Når snøen er borte kan du begynne å sykle utenfor døren.

Playground & ShuffleBOARD

Aktiviteter er like viktig enten du er ute eller inne. I vår lobby finner du en trivelig bar og playground med shuffleboard og bordtennis. Du trenger ikke reservere. Som beboer i leiligheten er du velkommen med forbehold om tilgjengelighet.

Pool & Retreat Club

Adgang til vår Pool Club er ikke inkludert i leilighetene våre. Du er velkommen til å besøke bassengklubben men vi ber deg bestille plass så snart som mulig da det er begrenset med plasser.