Ski-in / Ski-out60 - 135 m2 Apartments

mountain boutique resort

Read more & book!

Fýri Apartments

Fýri er en Mountain Boutique Resort vi har flere overnattings alternativer. I tillegg til våre 144 hotellrom, tilbyr vi også 24 leiligheter. Som hotellet er de helt nye, og du kan velge mellom tre forskjellige størrelser. Fra 60 kvadratmeter med to soverom opp til 95 kvadratmeter med tre soverom.

Alle er pent møblerte og utstyrt med alt du trenger for fine dager og netter hos oss. Selvfølgelig er alle leilighetene utstyrt med eget kjøkken.

Bestill leilighet

Best of both worlds

Fýri Apartments er direkte tilknyttet hotellet. Med våre to restauranter Restaurant LIV og ROA Matbar er den stemningsfulle og festlige middagen bare en korridor unna. Du har stående invitasjon til en kald øl i en sofa rundt den åpne peisen. Fýri Apartments gir deg det beste av begge verdener.

Innsjekken foregår i lobby-loungen, rett til høyre når du kommer inn i Fýri. Her hjelper vi deg også med heiskort og leie av utstyr – enten det er ski eller sykkel, vinter eller sommer.

Velkommen til oss!

På grunn av den nåværende situasjonen har vi et begrenset antall plasser i hotellobbyen og seter i restauranten. Vi følger FHI og MOHs retningslinjer for å forhindre spredning av smitte.

Bestill leilighet her!

ROM, SENGEPLASSER OG KVADRATMETER

Ved bestilling kan du velge mellom leiligheter i seks størrelser. Den minste (som fortsatt er stor) er på 60 m2 med 2 soverom og er perfekt for en familie eller to par. Derfra går det bare oppover, med leiligheter på 75, 95, 120 – og til og med én på 135 m2 med 5 soverom. Da føles det mer som en hel etasje enn en leilighet.

BESTILL LEILIGHET

SKIUTLEIE OG HEISKORT (OG SYKLER)

Vi som jobber her elsker fjellet, snøen, skiene – og sykkelen på våren, sommeren og høsten. Vi setter vår stolthet i å gi deg det best tenkelige utstyret for den perfekte dagen ute i Hemsedals vakre terreng. Du finner oss en trapp ned fra lobbyen. Heiskortet setter du bare på leiligheten din.

LØYPEKART

FROKOST & MIDDAG

Leilighetene er utstyrt med komplett kjøkken, kjøleskap, fryser og alt utstyret du kan trenge for å lage mat og spise godt. Vil du spise frokost og middag på hotellet en eller flere dager, bestiller du dette ved innsjekk. På grunn av den nåværende situasjonen har vi et begrenset antall seter i restauranten. Vi følger FHI og MOHs retningslinjer for å forhindre spredning av smitte.

RESTAURANT LIV

WIFI

En selvfølgelighet. Bra båndbredde har vi også, så intet problem med hele gjengen på Netflix døgnet rundt.

SENGETØY, HÅNDKLÆR OG RENGJØRING

Det er litt trist å snakke om sluttrengjøring allerede nå, men fint å bli ferdig med det. Alt er inkludert. Når du bor i Fýri Apartments er sengetøy og håndklær noe du ikke trenger å tenke på. Alt ligger og venter på deg i pene bunker.

Ski in-Ski out/Bike in-Bike out

Absolutt. Fra Fýri er det bare noe stavtak til den nyåpnede heisen. Nedfarten Fýriløypa slutter rett utenfor inngangsdøren vår om du våger å gi på litt. Når snøen er borte kan du begynne å sykle utenfor døren.

Playground & ShuffleBOARD

Aktiviteter er like viktig enten du er ute eller inne. Derfor må du sette av tid til å utforske vår lobby. Her finner du en trivelig bar og playground med shuffleboard og bordtennis. Observer at på grunn av den nåværende situasjonen har vi et begrenset antall plasser i vår playground. Vi følger FHI og MOHs retningslinjer for å forhindre spredning av smitte.

Pool & Retreat Club

Adgang til vår Pool Club er dessverre ikke inkludert i leilighetene våre og på grunn av den nåværende situasjonen har vi et begrenset antall plasser i pool cluben. Vi følger FHI og MOHs retningslinjer for å forhindre spredning av smitte.