Adventure

en fartsfylt opplevelse

at Fýri Resort

Fýri Resort

For de aktive

Hei!

Jeg heter Alice. Så gøy at akkurat du klikket på ”Adventure”-knappen og havnet her hos meg! For er det noe jeg brenner for, så er det eventyr og natur i alle varianter. Jeg kan ikke tenke meg et mer egnet sted for en eventyrlig ferie enn i Hemsedals fantastiske fjellverden. Det skader jo heller ikke å vite at en lekker Pool Club med varme bad står og venter på meg etter turene…

Men først og fremst, hvor skal jeg begynne? Mulighetene for eventyr er jo uendelige! Med de magiske fjellene rett utenfor døra, føles det naturlig å starte med en topptur. Hemsedal har laget en guide med de 20 beste toppturene, der en av favorittene er Ranastøngji med sine 1900 m.o.h., en helt fantastisk utsikt over Hemsedalsfjellene og Jotunheimen, og et 550 meter dypt juv på baksiden av toppen. Du vil heller ikke gå glipp en tur opp på Hemsedals høyeste fjell. Høgeloft er en krevende tur på 12,1 km og med 800 m stigning, så husk matpakke og mye vann! Turen er ikke merket, så man må bruke kart og kompass. Utsikten fra toppen er helt utrolig!

Trenger du mer adrenalin enn en topptur gir deg? Hemsedal byr også på fantstiske klatremuligheter, på alle nivåer. Aldri klatret før? Da er det virkelig på tide! Bli med på et nybegynnerkurs og bli hektet for resten av livet! Fýris kunnskapsrike ansatte har god oversikt over hvilke aktører som arrangerer kurs, så ta en prat med dem i resepsjonen.

Klar for litt fart? Da er et hett tips å ta en svipptur til Flåm og Nordens lengste zipline! Fly over tretoppene og nyt naturen og sommeren fra et annet perspektiv når du svever over Flåm Valley i opptil 100 km/t!

Liker du å snorkle? Har du noen gang testet elvesnorkling? Nei, det var det jeg trodde. Nå har du sjansen til å prøve en morsom, annerledes og actionfylt aktivitet i en elv som er full av fisk, både små og store, som svømmer sammen med deg nedover mot sentrum. Sikten er overraskende bra, og under overflaten gjemmer det seg et rikt vegetasjonsliv.

Uansett hvilken aktivitet du velger, er det lite som er bedre enn etterpå å komme tilbake til Fýri, skifte til badekåpe og rusle bort til Pool Club! Legg deg på en av de store og myke solsengene ved utendørsbassenget og la øynene ta inn det mektige synet av fjellene, en perfekt for planlegging av neste dags aktiviteter. Bestill noe godt å drikke fra pool baren, lukk øynene og bare nyt, eller flyt rundt i bassenget som holder 35 grader – året rundt!

Etter en intens dag er det lurt å fylle på med ny energi før morgendagen. Restaurant Liv venter på deg, og der er det mye godt å velge mellom. Den gudommelige stenovnsbakte pizzaen er et must (gjelder fylle opp med karbohydater), men også torsken, lammet og alt det andre på menyen er uforglemmelig. Flaks at du uansett skal bli værende i flere dager, så du rekker å smake på mest mulig. Herlig steming, god mat og drikke, interiør man bare må elske, og utenfor vinduet den magiske utsikten over fjellet – den perfekte rammen for ferien!

Mett og fornøyd, og med den behagelige trøttheten som man bare får etter en dag med eventyr i naturen, ventar den beste belønningen: En to meter bred og myk seng, med deilig sengetøy, som bare venter på at du skal sove søtt og drømme om alle de nye eventyrene som venter.

Hike & Dine fra 3095,- pr. rom
Ut på tur, aldri sur!

Sunset Pool Club fra kr 2794,- pr. rom
For deg som vil oppleve Fýri Pool Club i prime time!

Se alle våre sommerpakker

Deals & pakketilbud

Sunset Pool Club fra kr 3095,- pr. rom
For deg som vil oppleve Fýri Pool Club i prime time!

Day Dreamer fra 3395,- pr. rom
For deg som vil starte i Pool Cluben.

Cocktail Hour Pool Club fra 3395,- pr. rom
Den perfekte oppladningen til kvelden!