Pakketilbud

Johaug Recharge

Explore
Program

27-29 januar 2023

Johaug Recharge

Trenger du en time-out fra hverdagen? Johaug Recharge er et unikt konsept designet for å gi jenter akkurat det. Fyll på kropp og sinn med energi gjennom variert trening, gode impulser, hvile, sunn mat og velvære. Unn deg en pause fra hverdagens stress, og prioriter deg selv!

27-29.januar kan du være en av heldige som får plass på Johaug Recharge med selveste Therese Johaug og resten av hennes team. Dette blir en helg full av både tøffe, varierte og morsomme treningsøkter, skiteknikk kurs med Therese Johaug og givende foredrag om temaer som kosthold/ernæring og mental helse. Du vil få tett og god oppfølging av Therese og teamet fra Johaug og Vitamin Well, oppleve mengder av mestringsfølelse – alt toppet med nye vennskap i fantastiske vinteromgivelser på Fyri Resort. Dette blir en helg der du kan koble av, og føle mestring både mentalt og fysisk.

Pris:
Fra 3995 NOK per gjest

Bestill nå!

Hva er inkludert i 

Johaug Recharge

27 januar

Fredag

 • Innsjekk fra klokken 15:00
 • Intro med Aperitif
 • Trening
 • 2-retters middag

28 januar

Lørdag

 • Frokost
 • Fullt treningsprogram og foredrag
 • Lunsj
 • Pool Club

 • Energy boost snack
 • Aperitif
 • 2-retters middag

29 januar 

Søndag

 • Frokost
 • Trening
 • Pakke & utsjekk
 • Lunsj

Instruktører & foredragsholder

Therese Johaug og andre spennende trenere kommer til å tilby varierte økter innenfor langrenn, styrketrening, utholdenhetstrening, yoga og dans.

Flere trenere og foredragsholdere vil bli introdusert senere.

Instruktør

Therese Johaug

Tidligere toppidrettsutøver og Olympiske Mester, Therese Johaug. Therese har nylig lagt opp som langrenns utøver, men trener fortsatt aktivt hver dag, og er opptatt av å spre treningsglede og god energi. I dag bruker Therese mye av tiden sin til merkevaren Johaug og diverse andre prosjekter innenfor idretten. Therese er kjent for sin unike dualitet, der rå viljestyrke møter sofistikert femininitet, kombinert med herlig nedpå sosialt vesen.

Instruktør

Ina Moe

Personlig trener, livsstilscoach, ernæringsveileder og fysioterapistudent, Ina Moe. Ina er en energisk og glad jente som alltid har hatt sansen for trening. Den varierer hun mellom løping, styrke, bootcamps og CrossFit – og elsker følelsen det gir henne! De siste 5 årene har hun levd for å få andre til å få en bedre livsstil og til å kjenne på den samme treningsgleden som hun selv har. Hennes hjertesak er folkehelse der #hverdagsaktivitet og #litterbedreenningenting er gode stikkord. Utenom PT-kunder og studier står hun på Barrys og pusher treningsglade mennesker.

Instruktør

Nina Bansal

Nina Bansal har vært aktiv Landslagsutøver i Taekwondo siden 2007. Nina har 5 EM gull, 1 VM sølv, rank 1 i verden og utallige NM, nordiske og verdenscupgull.
I tillegg til å være aktiv utøver er Nina også trener på WANG Ung, hvor noen av morgendagens mestere trener.
Foruten om Taekwondo digger Nina utfordringer både på trening og eller i hverdagen.
Venner og familie vil nok beskrive Nina som ydmyk, energisk, rastløs og hun som alltid jager etter nye mål.

Instruktør

Julie Sofie Wichmann

Tidligere toppidrettsutøver og verdensmester i disco-dans, Julie Sofie Wichmann. Julie la opp som aktiv utøver i slutten av 2019, og jobber nå som fysioterapeut på Apexklinikken og dansetrener. Hun er ambassadør for Johaug og er opptatt av å spre bevegelses- og treningsglede for både store og små. Med 30 internasjonale medaljer i bagasjen trener hun fortsatt aktivt og elsker variasjon i treningshverdagen.

Foredragsholder

Johaug Redaksjonen

I Johaug Redaksjonen møter du vår olympiske mester og tidligere toppidrettsutøver Therese Johaug og hennes kollega og venninne Kathrine Meiner. Med disse to jentene vil du hente motivasjon til en aktiv livsstil, få læring og erfaring rundt trening, helse, kosthold, samt livets opp- og nedturer.
Under Johaug Recharge Weekend vil det bli live Q&A podcast innspilling med Therese og Kathrine som vil svare åpent og ærlig på spørsmål dere.

Treningsprogram

Du kan forvente treningstimer som langrenn, styrketrening, bootcamp, yoga og dans. Vi garanterer at du finner treningstimer som passer for deg. Alle øktene vil tilpasses ulike nivåer slik at alle skal føle at de mestrer treningen. Mestring er nemlig nøkkelordet denne uken. Målet er at du skal reise hjem igjen med kofferten full av motivasjon; både for trening og alt annet du ønsker å satse på!

Fullstendig treningsprogram vil bli tilsendt alle deltakerne nærmere avreise.

Langrenn

Styrketrening

Bootcamp

Yoga

Dans