COVID-19 – Viktig oppdatering

Sist oppdatert: 14. Januar 2022, 15:30


Fyri Resort har åpent og vi gleder oss masse til å ta imot dere alle. Vi retter oss naturligvis etter alle tiltakene og retningslinjene, å vår prioritet har vært og kommer alltid til å være din og vår sikkerhet.
På grunn av omstendighetene rundt COVID-19 og retningslinjene fra Folkehelseinstituttet, har vi valgt å endre våre rutiner samt implementere med noen nye regler for at våre gjester skal føle seg trygge hos oss på Fyri.
Våre ansatte har fått grundig opplæring i hvordan vi skal håndtere situasjonen, vi følger selvfølgelig føringene fra regjeringa. På denne siden vil du finne oppdatert informasjon rundt nåværende situasjon samt svar på ofte stilte spørsmål.

Har du flere tanker, ikke nøl med å kontakte oss, vi anbefaler også at du holder deg oppdatert om covid-19 hos Folkehelseinstituttet.

Du som reiser til Norge fra andre land er selv ansvarlig for å oppdatere deg på gjeldende restriksjoner og regler for Covid-19. Disse oppdateres fortløpende på Folkehelseinstituttets nettsider.

Vi i Fyri bryr oss om din sikkerhet og jobber kontinuerlig for å kunne gi deg den beste opplevelsen på en trygg måte. Å bo hos oss er trygt.

Aktuell informasjon:

• Skjenkestopp fra klokken 23.00 på steder med skjenkebevilling, og man må senest klokken 23.30 slutte å drikke alkohol på skjenkestedet. Skjenking skal skje ved bordene.

• Serveringsstedet skal sørge for at alle kan holde 1 meters avstand til andre enn husstandsmedlemmer og tilsvarende nære.

• Maksimalt 30 personer på offentlige innendørs arrangementer uten faste tilviste sitteplasser.

Arrangøren skal sørge for at alle som er tilstede på innendørsarrangementer skal kunne holde minst 1 meters avstand til andre som ikke er i samme husstand eller har tilsvarende nærhet. Det gjøres unntak for flere grupper, f.eks. for idrettsutøvere på kultur- og idrettsarrangement, deltakere på enkelte kurs og de som går i samme klasse i barnehage eller grunnskole.

Bruk av ansiktsmaske
Obligatorisk for bruk av ansiktsmasker når det ikke er mulig å holde minst 1 meters avstand i butikker, kjøpesentre, restauranter, offentlig transport, drosjer og innendørs stasjonsområder. Pålegget gjelder også ansatte med mindre fysiske sperrer er benyttet. Unntatt mens man sitter ved bordet.

Dysebestillinger gjelder også for frisører, hudleger og andre en-til-en bedrifter.

Det er allerede en nasjonal anbefaling om å bruke ansiktsmaske der det er mye folk og det er vanskelig å holde avstand, for eksempel når du skal hente jakken etter et arrangement mens mange andre eller på vei ut av et arrangement.

Restauranter, arrangementer og sammenkomster
Private arrangementer/sammenkomster på offentlig sted, leide/lånte lokaler:
Innendørs: Maks 30 personer, maks 50 personer ved minnestund.
Utendørs: Maks 50 personer.
Munnbindpåbud for publikum innendørs.
Maks 30 personer på offentlige arrangementer hvor det ikke er forhåndsbestemte sitteanvisninger.

Arrangøren skal sørge for at alle som er til stede ved innendørs arrangementer skal kunne holde minst 1 meters avstand til andre som ikke er i samme husstand eller er tilsvarende nære. Det gjøres unntak for flere grupper, bl.a. for utøvere på kultur- og idrettsarrangement, deltakere på enkelte kurs og de som er i samme kohort i barnehage eller barneskole.

Påbud om at serveringssstedet skal sørge for at alle kan holde 1 meters avstand til andre enn husstandsmedlemmer og tilsvarende nære. Det skal være minst 1 meters avstand mellom sitteplassene ved gjesters ankomst, likevel slik at personer i samme husstand eller tilsvarende nære kan sette seg nærmere hverandre.

Serveringssteder med skjenkebevilling skal ha sitteplasser til alle gjester, men det er ikke et krav ved kulturarrangementer på serveringsstedet.

• Skjenkestopp fra klokken 23.00 på steder med skjenkebevilling, og man må senest klokken 23.30 slutte å drikke alkohol på skjenkestedet.

• Plikt til å registrere gjester som samtykker til det.

Hva bør Fýri gjøre for å forhindre overføring av viruset?
Sikkerheten til våre gjester og våre ansatte er prioritet nummer 1, derfor følger vi FHIs retningslinjer nøye.
Alle kontaktflater ble desinfisert flere ganger om dagen. Det er viktig at du er frisk når du bor hos oss, like viktig som at vi har et sunt personale. Hvis du har noen symptomer, hold deg hjemme. Dette gjelder både gjester og ansatte. Vi har stilt ut alkohol i alle avdelinger på hotellet, dette brukes jevnlig av både ansatte og gjester.Vi er veldig forsiktige når det gjelder personalets helse, de får ikke komme på jobb dersom de viser tegn til symptomer.

Vi håper du tar samme forholdsregler som oss:

Dersom du har reist i risikoområder for smitte, følg instruksjonene fra FHI.no. En oppdatert liste over sårbare områder finner du her.
Ikke kom som gjest hvis du har vært i kontakt med noen som har testet positivt for covid-19.
Bli hjemme hvis du ikke føler deg bra eller har symptomer som hoste, feber og andre influensasymptomer.
Vask hendene ofte med såpe og varmt vann i minst 30 sekunder. Suppler med rødsprit.
Unngå å berøre ansiktet ditt.
Ikke håndhilse.
Unngå store forsamlinger.
Bli hjemme hvis du er syk.
Eldre og kronisk syke, hold avstand, be andre gjøre det samme.
Host og nys i albuen eller bruk papir.

Sammen lager vi et sikkert miljø for alle.

Er det mulig å holde et møte eller en konferanse på Fyri?

  • Møter og konferanser er lov i våre konferanselokaler så lenge disse er lukket og ikke tilgjengelige for utenforstående.
  • Alle andre retningslinjer som gjelder for gjester, gjelder også naturligvis på møter og konferanser.

Hvordan endrer jeg en booking?

Vi ønsker at du flytter bookingen i stede for å avbestille, send oss gjerne en e-post på reservation@fyriresort.com så skal vi finne en løsning sammen.

Spa og Pool Club 

Er det trygt å bruke fasilitetene i Pool Club?

Ja. Bassengene er tilsatt klor for å sikre at bakterier og virus blir drept -dette er i samsvar med retningslinjer og regler satt av Helsedirektoratet.
Det er ikke behov for bekymring i forhold til å holde nok avstand i vår Pool Club eller noe annet område på hotellet.
Vi fortsetter med å oppfordre våre gjester til å holde en rimelig avstand og å ta en dusj før de går inn i bassengområdet.

Vær oppmerksom på at Pool Club har en aldersgrense på 16 år.

Avbestilling/Ombooking
Kontakt oss via e-mail: reservation@fyriresort.com Send oss reservasjonsnummeret for. Det gjør ting mye lettere for oss og for deg.

Hva om jeg har en reservasjon og hotellet må stenge igjen?
Vi vil prøve å holde åpent så lenge vi kan, mens vi til enhver tid følger retningslinjene fra myndighetene. Hvis hotellet eller restaurantene våre må stenge et par uker eller måneder, vil vi hjelpe deg med å booke om oppholdet ditt.
Vi er veldig optimistiske og håper ikke vi havner i denne situasjonen igjen. Men om det skjer, vær så vennlig å vær tålmodig med oss i tiden det tar å svare på e- postene dine. Vi forventer at mange kontakter oss, og det kan ta litt tid å finne den rette løsningen for hver enkelt gjest.

Forretningsgjester
For virksomheter som har bestilt en konferanse eller et møte hos oss, gjelder vår vanlige policy for avbestilling.
Forretningsgjestene våre er ekstremt viktige for oss akkurat nå, og det vil glede oss stort dersom dere bestiller vinterkonferanser hos oss. Vi er naturlig nok klare til å gi deg en ekstra god avtale!

Vi vil gjøre vårt for å sikre at du føler deg trygg og fleksibel når det gjelder avbestillingsregler. Send en e-post til reservation@fyriresort.com så informerer vi deg mer.

Kontakt oss (med litt tålmodighet)
Mange gjester kontakter oss nå, og vi håper du forstår at det kan ta litt lenger tid å komme tilbake til deg.
Om du har spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss. Vi anbefaler også at du holder deg oppdatert om COVID-19- situasjonen i Norge via www.fhi.no.

E-post: reservation@fyriresort.com
Telefon: +47 31 00 15 60