COVID-19 – Viktig oppdatering

Sist oppdatert: 15. juni 2021, 11:09


Endelig åpner vi Fyri Resort igjen og vi har gledet oss masse til å ta imot dere alle. Vi har åpent så mange fasiliteter som mulig for at dere skal kunne ha ett fantastisk opphold hos oss. Vi retter oss naturligvis etter alle tiltakene og retningslinjene, å vår prioritet har vært og kommer alltid til å være din og vår sikkerhet.


På grunn av omstendighetene rundt COVID-19 og retningslinjene fra Folkehelseinstituttet, har vi valgt å endre våre rutiner samt implementere med noen nye regler for at våre gjester skal føle seg trygge hos oss på Fyri.

Våre ansatte har fått grundig opplæring i hvordan vi skal håndtere situasjonen, vi følger selvfølgelig føringene fra regjeringa. På denne siden vil du finne oppdatert informasjon rundt nåværende situasjon samt svar på ofte stilte spørsmål.

Spørsmål om hva vi gjør for å hindre spredning av viruset, avbestillingsregler, re-booking, åpningstider og regler for restaurantbesøk ect.
Hvis du har noen spørsmål tvil ikke med å ta kontakt, vi anbefaler også å holde seg oppdatert om COVID-19 på Folkehelseinstituttet.

I følge de siste direktivene fra Regjeringen får hotell og restauranter servere alkohol frem til kl 22:00 .

Du som reiser til Norge fra andre land har selv ansvaret for å oppdatere deg på gjeldende restriksjoner og regler vedrørende Covid-19. Disse oppdateres fortløpende på Folkehelseinstituttets nettsider.

Hygiene
Hva gjør teamet på Fyri?
Når skal du unngå besøke Fyri?
Offentlige samlinger
Hvordan endrer jeg en booking?
Restauranten
Spa og Pool Club
Avbestilling/Ombooking
Kontakt oss

Er dere åpen?” Er et spørsmål vi får fra mange av dere, og svaret er JA.

Våre dører er åpne, vi følger nøye med på utviklingen av Covid-19 og tilpasser oss kontinuerlig anbefalingene fra offentlige etater. De nye retningslinjene om maks antall på 10 personer gjelder private sammenkomster i leide eller lånte lokaler og ikke på et hotell hvor der fins personal, profesjonell håndtering og registrering. På samme måte gjelder retningslinjene om å ikke ha mer enn 10 gjester i tillegg til husstandsmedlemmer kun private hjem eller hytter og ikke hotell.

Hygiene

Hva skal Fýri gjøre for å hindre smitte av viruset?

Sikkerheten til våre gjester og vår stab er prioritet nr 1, derfor følger vi retningslinjene til FHI nøye.

Allerede på et tidlig stadie bestemte vi oss for å implementere våre nye vaskerutiner. Alle kontaktflater ble desinfisert flere ganger om dagen. Det blir bordservering også i barområdene. Vi har redusert kapasitetet i restauranten for å opprettholde minst en meter mellom hvert bord. Vi har i våre hotellrom tatt bort alle pynteputer og tepper.

Det er viktig at du er frisk når du bor hos oss, like viktig som at vi har en frisk stab. Dersom du har noen symptomer ber vi deg vennlig om å bli hjemme. Dette gjelder både gjester og ansatte.

Hva gjør teamet på Fyri?

Vi har plassert ut håndsprit I alle avdelinger på hotellet, dette blir brukt jevnlig av ansatte vel som gjestene, Vi er svært nøye når det kommer til personalets helse, de får ikke komme på jobb dersom de viser et snev av symptomer.

Når skal du unngå besøke Fyri?

Vi håper du tar samme forhåndsregler som oss:

 • Hvis du har reist I risiko-områder for smitte, vennligst følg henvisninger fra FHI.no. Oppdatert liste med utsatte områder finner du her.
 • Ikke kom som gjest dersom du har vært i kontakt med noen som har testet positivt på COVID-19.
 • Bli hjemme dersom du ikke føler deg bra eller med symptomer som hoste, feber og andre influensasymptomer.
 • Vask hender ofte med såpe og varmt vann i minst 30 sekunder. Suppler med håndsprit.
 • Ungå ta deg I ansiktet.
 • Ikke håndhils.
 • Unngå store forsamlinger.
 • Bli hjemme dersom du er syk.
 • Eldre og kronisk syke, hold avstand, be andre gjøre det samme.
 • Host og nys i albuen eller bruk papir.

Sammen lager vi et sikkert miljø for alle.

Offentlige samlinger

Som et resultat av at regjeringa forbyr forsamlinger på mer en 50 personer har vi tatt følgende standpunkt.

Er det mulig å holde et møte eller en konferanse på Fyri?

 • Møter og konferanser er lov i våre konferanselokaler så lenge disse er lukket og ikke tilgjengelige for utenforstående.
 • Vi har per i dag bestemmt oss for år redusere antall tillate personer i konferanselokaler med 50% så hvis det i utgangspunktet var plass til 80 er det nå tillatt med 40.
 • Alle andre retningslinjer som gjelder for gjester, gjelder også naturligvis på møter og konferanser.

Hvordan endrer jeg en booking?

Vi ønsker at du flytter bookingen i stede for å avbestille, send oss gjerne en e-post på reservation@fyriresort.com så skal vi finne en løsning sammen.

Restauranten

I følge de siste direktivene fra Regjeringen får hotell og restauranter servere alkohol frem til kl 22:00. Vi her på Fyri har siden starten hatt som mål å redusere risikoen for smittespredning og et sikkert miljø er vår aller høyeste prioritet.

Er det trygt å spise hos oss?

Ja, vi følger naturligvis alle regler og rettningslinjene fra FHI.

Forhåndsregler som vi har er:

 • Vi har redusert mengden bord i våre restauranter – både utendørs og innendørs. Vi har håndsprit tilgjengelig flere steder i restaurantene, som personalet bruker regelmessig, og vi anbefaler at du gjør det samme.
 • Alle våre utvidede rengjøringsrutiner gjelder også selvfølgelig på restaurantene.

Spa og Pool Club

Er det trygt å bruke fasilitetene i Pool Club?

Ja. Bassengene er tilsatt klor for å sikre at bakterier og virus blir drept -dette er i samsvar med retningslinjer og regler satt av Helsedirektoratet.

Begrensning av antall gjester

Vi har foreløpig bestemt oss for å redusere antall tillatte gjester på hele hotellet, så det er ikke behov for bekymring i forhold til å holde nok avstand i vår Pool Club eller noe annet område på hotellet.

Vi fortsetter med å oppfordre våre gjester til å holde en rimelig avstand og å ta en dusj før de går inn i bassengområdet.

Vær oppmerksom på at Pool Club har en aldersgrense på 16 år.

Avbestilling/Ombooking

Mange har for øyeblikket spørsmål om vilkår for kansellering/ ombooking, og vi mottar mange e-post om nettopp dette. Dessverre kan vi ikke svare på disse spørsmålene så raskt som vi ønsker, så vi har samlet noen av de vanligste spørsmålene her.

Fritidsgjester
Hvor nær ankomst kan jeg booke om oppholdet mitt?

Du kan ombooke oppholdet ditt gratis frem til 7 dager før ankomst.

Kontakt oss via e-mail: reservation@fyriresort.com Send oss reservasjonsnummeret for. Det gjør ting mye lettere for oss og for deg.

Hva gjelder for Julegaven?
Julegavene kan bookes om gratis i gyldighetsperioden, forutsatt at de bookes om minst 24 timer før ankomst. Hvis folkehelseinstituttet strammer inn restriksjonene for denne perioden, slik at du ikke har lov til å besøke oss forlenges perioden du kan booke in oppholdet med tilsvarende tid.

Hva om jeg har en reservasjon og hotellet må stenge igjen?
Vi vil prøve å holde åpent så lenge vi kan, mens vi til enhver tid følger retningslinjene fra myndighetene. Hvis hotellet eller restaurantene våre må stenge et par uker eller måneder, vil vi hjelpe deg med å booke om oppholdet ditt.

Vi er veldig optimistiske og håper ikke vi havner i denne situasjonen igjen. Men om det skjer, vær så vennlig å vær tålmodig med oss i tiden det tar å svare på e- postene dine. Vi forventer at mange kontakter oss, og det kan ta litt tid å finne den rette løsningen for hver enkelt gjest.

Forretningsgjester
Hva om jeg har bestilt et møte etter en konferanse?

For virksomheter som har bestilt en konferanse eller et møte hos oss, gjelder vår vanlige policy for avbestilling.

Forretningsgjestene våre er ekstremt viktige for oss akkurat nå, og det vil glede oss stort dersom dere bestiller høstkonferanser hos oss. Vi er naturlig nok klare til å gi deg en ekstra god avtale!

Vi vil gjøre vårt for å sikre at du føler deg trygg og fleksibel når det gjelder avbestillingsregler. Send en e-post til reservation@fyriresort.com så informerer vi deg mer.

Kontakt oss

(med litt tålmodighet)

Mange gjester kontakter oss nå, og vi håper du forstår at det kan ta litt lenger tid å komme tilbake til deg.

Om du har spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss. Vi anbefaler også at du holder deg oppdatert om COVID-19- situasjonen i Norge via www.fhi.no.

E-post: reservation@fyriresort.com
Telefon: +47 31 00 15 60